promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Külön mémet követel az új trend, amit mutatott a világnak az ünneplő magyar válogatott
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar válogatott két sztárja, Szoboszlai Dominik és Sallai Roland különleges gólörömét a jövőben is láthatjuk. 

Fantasztikus és teljesen megérdemelt győzelmet aratott a magyar labdarúgó-válogatott tegnap este Bulgária ellen. A teltházas Puskás Aréna remek környezetet garantált tizenkettedik emberként Marco Rossi tanítványai számára. Az előjelek nem feltétlenül voltak túl bíztatóak, lévén nem túl jó a mérlegünk a bolgárok ellen, ráadásul a tőlünk kevesebbre tartott gárdák ellen rendre megszenvedne hőseink. 

Az észtek elleni múlt heti felkészülési mérkőzés is igen nehézkesen jött csak, és a szerény 1-0-s eredményhez egy különös eset is hozzájárult. A csapatkapitány Szoboszlai Dominik kicsit méltatlan módon, kő-papír-ollóval akarta eldönteni, hogy ő vagy barátja, Sallai Roland rúgja-e a megítélt tizenegyest a vendégek ellen. Végül utóbbi próbálkozott, lövését azonban védte Észtország kapusa. A lefújás után mind az érintettek, mind Rossi szövetségi kapitány szégyenkezve nyilatkozott a felelőtlen szituáció miatt. S többek között megígérték, hogy többet nem követnek el ilyen butaságot. 

A tegnapi remekbe szabott győzelem éppen a múltkori bűnbak Szoboszlai örömjátékáról szólt. A lipcsei karmester szenzációsan játszott a teljes meccsen. A baloldalon többször szenzációs cselekkel verte át a fél bolgár csapatot. Sőt, ő szerezte Magyarország második gólját is egy gyönyörű szabadrúgásból. A térdencsúszós gólöröm záróakkordjaként még egy lassan kultikussá váló kő-papír-ollózásra is jutott idő a fiúk részéről. Ráadásul ismét Sallai nyert a csapatkapitány ellen. A jó Roland a lefújás után le is nyilatkozta a NSO-nak, hogy bizony a jövőben is szeretné még gyakorolni ezt az ünneplést, még akkor is, ha ebből internetes mém lesz. 

A magyar válogatott júniusig pihenőn van, illetve az Európa-bajnoki selejtezők folyamán még olyan csapatokkal kell még megmérkőznie, mint a nemrég világbajnokságon is szereplő Szerbia. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás