promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón, ahogy még az ellenfél is bocsánatot kér a United sztár piroslapja miatt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Itt a brutális videó, ahogy a Manchester United játékosa, Casemiro letalpalja ellenfelét egy piroslapért cserébe az angol Premier League-ben.

Hiába futott jó pár héten egészen jó formát a Manchester United csapata, a jelek szerint még mindig komoly hullámvölgyekre képes a rekordbajnok angol klub. A Vörös Ördögök még az FC Barcelonát is kiütötték korábban az UEFA Európa-ligából. Azonban nem is olyan régen megdöbbentő, hétgólos vereséget szenvedtek a Liverpooltól. A jelek szerint ez a kijózanító vereség teljesen a földbe döngölte a manchesteriek morálját, amelyet egyelőre képtelen felrázni a holland menedzser, Erik ten Hag. 

Történt ugyanis, hogy a Manchester United tegnap ismét kellemetlen eredménybe futott bele a Southampton ellen hazai pályán. A legendás Old Trafford nézőközönsége már az első félidőben dührohamot kaphatott, lévén a brazil válogatott Casemiro már megint pirosat kapott. A korábbi Real Madrid-középpályást a 32. percben állította ki Anthony Taylor játékvezető, egy inkább sárgalapos szituációban. Először a sporttárs is csak enyhébb ítéletet hozott, ám némi VAR-os videózást követően változtatott, és pirosat mutatott fel. 

Casemiro teljesen összetörten, enyhén könnyezve vette tudomásul, hogy alig egy hónap után ismét piroslapot sikerült kiharcolnia. A dél-amerikai légiósnak páros lábbal sikerült eltalálnia az argentin Carlos Alcaraz lábát. Igaz, stoplisának talpa a labdáról csúszva találta el a Southampton játékosát. Ám ez a játékvezetőt nem hatotta meg, a MU csillaga mehetett zuhanyozni, pedig még a sértett is csaj sajnálkozni tudott, és vigasztalni igyekezte Casemirot az eset miatt. 

A lefújás után a United edzője, Erik ten Hag nagyon dühösen nyilatkozott, és jórészt Taylor "bírón" kérte számon a szerény 0-0-s végeredményt. A döntetlennek köszönhetően végleg lemaradni látszik a bajnoki címért folytatott versenyfutásban. A Szentek becenévre hallgató Southampton még a pontszerzés ellenére is tökutolsó a Premier League-ben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás