promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszavonult az olasz focista, hogy Magyarországon tanuljon a pornó-akadémián
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rocco Siffredi bevezette a magyar pornó világába a fociba belefáradó olaszt, aki a budapesti akadémián képezte ki magát.

Még csak idén lesz harminc esztendős cikkünk hőse, Davide Iovanella, korábbi olasz profi focista. Az egykori védő Nápolytól északra, Campania egyik legszebb kisvárosában, Marcianiseben született. Több környékbeli kiscsapatot is megjárt huszonnégy éves koráig, ám az olasz negyedosztálynál képtelen volt feljebb kapaszkodni. Iovanella azonban szeretett volna olyan dologból megélni, amit szeret, és az a futball volt. Próbálkozásait végül mégiscsak feladta.

24 évesen az ifjú Davide élete teljében volt, ám a labdarúgás világában nem kapta meg a kellő figyelmet és elismerést. Ekkor gondolt egyet, és kihasználva igazán dél-olasz, sármos külsejét, jelentkezett a férfi pornó-színészeket kereső Rocco Siffredinél. A talján pornóisten korábban színészként bizonyított, ám manapság producerkedéssel és tehetségkutatással foglalkozik elsősorban. Így adatott meg Iovanella életében is a lehetőség, hogy megmutassa magát egy meghallgatáson. Az ex-focista remek "fellépése" meggyőzte az illetékeseket, így hamar Siffredi budapesti pornó-akadémiáján találta magát.

Ahogy a mestere, úgy a többre vágyó fiú is nevet váltott, a Sun posztja szerint ő lett a felnőtt filmezésben ismert Davide Montana. Állítólag határozott elképzelése volt, hogy miközben Siffredinél tanul a magyar fővárosban, addig egy helyi csapatban focizgathasson. Azonban végül senki nem csapott le a kezdő színészre, aki aztán a "suli" után visszatért hazájába.

Montana azóta sikeres pornós karrier büszke "tulajdonosa", sőt megalapította saját cégét, pontosabban ügynökségét is. A celebvilág felé további lehetőség volt számára, hogy kamatoztassa Budapesten felszedett tudását egy különleges műsorban. Az olasz Discovery+ indított egy korhatáros párkereső műsort, amelynek résztvevője lehetett. Arról nincs infónk, hogy mekkora volt Davide sikere.

Mellesleg Iovanella néven újra játszik a pályán, mégpedig az amatőr Pomiglianoban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás