promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felvette a kamera, hogy idegen nőre mozdult rá hátulról a kanos sztárfocista
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A részeg angol focista komolyan vette feladatát, és védőként hátulról indított támadást a megcsalás álcázására.

Mindig is nagy alkoholfogyasztó hírében állt az angol válogatott lassan veteránná nemesedő védője, Kyle Walker. Igaz, a labdarúgónak azóta van alkalma igazán ünnepelni is, mióta 2017-ben megvásárolta őt a világ egyik leggazdagabb focicsapata. Az Angliában egyeduralkodó Manchester City akkoriban még 50 millió eurónál is többet fizetett érte a Tottenhamnek. Tagadhatatlan, hogy Walker hozzájárult ahhoz, hogy jócskán ledolgozza árát, részese volt a kékmezesek nem kevés trófeaszerzésének.

Ám Kyle Walker állítólag a jó játéka ellenére sem volt soha a legélesebb kés a fiókban. Erről tett ismét tanúbizonyságot az elmúlt hétvégén, amikor vasárnap már késő délután teljesen részegen csinált magából hülyét. Szombaton legyűrte a City az egyik riválisnak számító Newcastle Unitedot, ennek örömére az edző, Pep Guardiola két nap pihenőt adott a csapattagjainak. Nos, Walker ki is használta a lehetőséget, és népes baráti társaságával egy kisbusz segítségével járta be Manchester jobbnál jobb kocsmáit. Az egyik ivóban pedig elszabadult a pokol. Az egyik sört a másik után beverő bekk ismeretlen nőknek csapta a szelet, és táncoltatta meg őket.

A kiszivárgott infók szerint a szóban forgó kocsmában Walker több nőt is intim közelségből próbált becserkészni, konkrétan hátulról átölelve, melleiket markolászva táncoltatta meg őket. A végső performansz során helikopterezésre adta fejét. A teljesen elázott híresség letolta a nadrágját, és a péniszét pörgette az istentelenül jól mulató vendégeknek. A beszámolók szerint senki nem sérelmezte Walker hülyeségét, bár a Sunnak megszólaló szakértő szerint a focista megsértett mindenféle erkölcsi normát, és alighanem szexuális abúzust követett el.

Bár a jól mulató kocsmapillangóknál mi sokkal jobban sajnáljuk Walker feleségét, az egyébként elképesztően szemrevaló Annie Kilnert, aki otthon lógatta az orrát, míg férjura kirúgott a hámból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás