promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemi életéről vallott a gigamellű pókerjátékos: idén még nem közösült senkivel
Borítókép:  Youtube
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A pókerasztal mellett így is nehéz volt nem ezekre a mellekre figyelni, hát még mikor elszabadult egy bimbó. Utólag azt állítja a Sashimi művésznevű pókerjátékos, hogy szándékos volt a ruhaválasztása, ám semmiképp sem szerette volna felfedni testének kellemes részeit. 

Egyelőre meglehetősen titokzatos Sashimi valós kiléte, de akár sikeres pókeres is válhat a feltörekvő japán szépsgéből. Ugyanis a kedves arcú fiatal lány roppant szemrevaló küllemével és infantilis hozzáállásával igazán kizökkentő lehet az ellenfelek számára. Meghökkentő esetére a brit Sun napilap online kiadása hívta fel a figyelmet a minap.

Saját Instagram csatornáján egy élő kérdezz-felelek során állt bele a legdurvább rajongói kérdésekbe. Viszonylag új profilján már 35 ezer követő tobzódik a mellesleg feltűnő pókeres holdudvarában. Természetesen a kérdések jó része a múltkori ruhabalesetére volt kíváncsi. Sashimi elismerte, hogy valóban direkt vett fel ilyen mélységesen mélyen dekoltált ruhát. Bár beismerte, hogy ő sem számított volna arra,

hogy bal mellbimbója önálló életre kelve megszökik a ruha takarásából. 

Sashimi élője egy sztriptízklubból volt, ahol nagyon izgazó válaszokat adott a teljesen begőzölt kérdezőknek. Miközben önmagát toxikusnak nevezte, egy teljesen őszinte faggatásra, hogy milyen gyakran szokott szexelni, nagyon meglepő választ nyőgött ki. A pókercsillagocska arról számolt be, hogy idén még egyáltalán nem feküdt le senkivel.

Továbbá Sashimi ígéretet tett, hogy a decemberi incidens után immár a következő pókerversenyeken figyelni fog a gardróbja által felkínált ruhák közötti megfelelő váalsztásra. Szerinte amatőrversenyzőként még inkább figyelni kell az ilyen részletekre, és fontos tisztelnie mind az ellenfeleket, mind a sport szellemiségét. Kezdősége elismerése ellenére azt mondja, hogy szeretné folytatni pályafutását a sportban, mert a kocsija is egy régi, 2015-ös darab.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás