promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván lekövérezték a szuperszexi MMA-sztárt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legutóbb még átlátszó hálóruhában pózolt az MMA-sztár, Paige VanZant, ám a közösségi médiába feltöltött reklámvideója komoly hullámokat vert. Ugyanis szemmel láthatóan az elmúlt időszakban kicsit több vizet kötött meg a szervezete, mint az arányos lenne. Ez pedig szemet szúrt a kötekedő kedvű rajongóinak, akik meg is találtak az paradox szponzorációja miatt. 

Történt ugyanis, hogy a 28 esztendős VanZant kisasszony nem egy szimpla reklámot próbált lenyomni a követői torkán az Instagramon. Hanem az egyik szponzora által gyártott és terjesztett étrend-kiegészítőkkel "házalt" a videóban. A légsúlyú UFC-harcos persze roppant lelkesen és ünnepélyesen számolt be. Elmesélte, hogy az új esztendőt már ezen gyártó termékeivel kezdte. Célként tűzte ki az egészségének fokozását, izomépítését és az étvágyérzetének csökkentését. 

Több se kellett az internet álcája mögött bújó trolloknak, és önkéntes elemzőknek. Volt olyan követő, aki gátlástalanul kijelentette, hogy a ketrecharc egyértelműen terhes kell, hog legyen a látottak alapján. Érkezett olyan durva megjegyzés is, hogy: Hú, Te aztán kövérnek tűnsz!". Míg más szerint: „Hagyd abba a zabálást, máris úgy nézel ki, mint egy fánk!”. Egy másik kritikus leírta, hogy: „Vagy nem használod az általad reklámozott termékeket, vagy azok nem működnek.”.

A legkeményebb beszólás arra vonatkozott, hogy Paige nemrég megejtett egy erotikus fotózást is, melynek anyagaiból az Instagramján is szemezgethetünk. Ezen kritika így szólott:

„Úgy tűnik, túl sok időt töltöttél azzal, hogy egyél és pornófilmet csinálj, és nem volt időd igazán edzeni. Valószínűleg nem te vagy a megfelelő személy az étrend-kiegészítők népszerűsítésére”

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás