promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A pomelo-mellű nőjével együtt ünnepelt a botrányhős kapus

A pomelo-mellű nőjével együtt ünnepelt a botrányhős kapus

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

A hírhedt kapus eddig sokat bénázott, ám Diletta mellett megnőtt az önbizalma a focipályán és azon kívül is. Loris Karius révén korábban még Bajnokok Ligája-döntőt vesztett a Liverpool, de a Newcastle Unitednál komolyan számolnak vele. 

Bár egy kicsit túlzás, hogy számolnak vele a nemrég meggazdagodott Newcastle csapatánál. Ugyanis Karius csak a második-harmadik számú portásnak számít a "Szarkák" együttesében. Amióta tavaly szeptemberben a legendás klubhoz került, a német kapus legjobb esetben is csak a padon kapott szerepet. Így pedig komoly meglepetést okozott alighanem számára, hogy 2022. december végén lejáró szerződését meghosszabbította a vezetőség egészen a szezon végéig. Arról egyelőre nincs hír, hogy mi lesz nyártól a kapussal. 

A liverpooli évei után nagyon nem találta a helyét Karius. A 29 éves futballista több klubnál is megfordult, ám egyik munkaadónál sem sikerült meggyőző teljesítményt produkálni. Sőt, az aktuális helyi sajtó (Union Berlin), legyen az saját hazájában, vagy éppen Törökországban (Besiktas) a korábbi, hírhedt hibájára emlékeztette. Ez pedig depresszióba taszította a őt.

Kölcsönjátékai után végső döfést tavaly kapott: kirúgta a Liverpool, végleg felmondták szerződését. Szerencséjére volt, aki felszedje a padlóról. Ugyanis megismerkedett, és forró szerelembe zuhant az olasz sportriporterrel, Diletta Leottaval. A 31 éves, melleiről híres szépség igazi szakértője az olasz bajnokság első két osztályának. Aktív riporterként dolgozik a DAZN nevű sportcsatornánál. Leotta kisasszony influenszerként ismert, illetve különböző olasz márkák is szívesen foglalkoztatják.

A minap a divatos és kissé extravagáns páros egy milánói étteremben falatozva ünnepelte meg Karius newcastle-i szerződés-hosszabbítását. 


Kép: Profimedia