promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barcelona korábbi védője ezt a bombázót csalta meg
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dani Alves most börtön van, miután nemi erőszakkal vádolják és saját maga ismerte el a megcsalás tényét. Ugyan ügyvédei az óvadékkal történő szabadulásán dolgoznak, ám egyelőre a hűvösön kell maradnia. Felesége pedig immár válni akar. 

A 39 esztendős Dani Alves-t jelenleg Barcelona városán kívül, egy zárt rendszerű börtönben tartják fogva előzetes letartóztatásban. Jogi képviselője egy kérelmet már benyújtott a spanyol igazságügynek, azonban óvadékkal kapcsolatos reményüket egyelőre lesöpörték az asztalról. A bíróság még nem akarja elengedni a szexuális visszaéléssel gyanúsított veterén focistát kiengedni. 

[[joa4]]

Az FC Barcelona után a mexikói UNAM Pumas-tól kirúgott Alves december végén keveredett nehezen kimagyarázható helyzetbe egy fiatal nővel. A védő akkor tagadta a vádakat, mondván még sosem találkozott állítólagos áldozatával. Később mégis beismert annyit, hogy szexeltek egymással. Feleségét mégsem ez borította ki, hanem az, hogy a "jó" Dani megmondta neki, hogy nem hajlandó látogatóként fogadni a börtönben, csak kint szeretne találkozni vele. Erre sértett neje azonnal beadta a válókeresetet. 

Azonban a nyolc év után válni készülő Joana Sanz nem szabadulhat egyhamar Alves-től, mert a spanyol törvények elég nehézkesen alkalmazhatók egy szabadságától megvont személlyel szemben. A helyzet az, hogy akár négy évig is rács mögött maradhat vádemelés nélkül a futballista, de az általános gyakorlat maximum két év Katalóniában is. 

Szegény Joanara durván rájár a rúd, lévé nemrég hunyt el az édesanyja. A Jimmy Choo és az YSL márkák modelljeként ugyan lehetne roppant elfoglalt is, ám állítólag teljes depresszióba fordult a 29 éves hölgyemény kedve csapodár férje hülyeségétől, akitől most már teljes erejével szabadulni akar. Látva a képeit, alighanem sokan szívesen megvígasztalnák a tenerifei származású szépséget.

[[joa3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás