promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feszes fenekű futónő Neymart is megmozgatta
Borítókép:  Promotions
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alica Schmidt a kerek hátsó ellenére egyelőre a sporteredményeiből akar megélni. A 24 esztendős német futó egyelőre inkább olimpikonnak tartja magát, aki élete első olimpiájára készül. A bajor hölgyemény korábban személyi edzőként is ténykedett a Borussia Dortmundnál, de más híres sportolókkal is futott egy keveset. Most arra hajt, hogy ott lehessen a 2024-es párizsi játékokon. 

Egy ausztrál magazin már 2017-ben a világ legszexibb atlétájának nevezte az akkor még alig tizenkilenc esztendős Schmidtet. A szőke Alica azóta sem érti az akkor kapott jelzőt, mondván ő magára sosem egy szépséges influenszerként gondolt, hanam mint sportolóra. 2020 környékén mégis beáldozta saját egyéni pályafutását (és így a tokiói olimpiát is), hogy a Dortmund edzettségéért feleljen. 

Azóta Schmidt kisasszony szerencsére mégis visszatalált a futópályára, sőt, belátta azt is, hogy van helye az interneten a divatipar területén. Türelme mára kifizetődött, és a Hugo Boss hivatalos szponzoráltja. Instagramján rendszeresen feltűnik egy-egy olyan kép, melyen szándékosan vagy véletlenül megjelenik a híres német márka. A hírességekkel való pózolás pedig további rangot emel az egyébként is népszerű futó számára.

Az Instán több, mint 3 millió követővel rendelkezik, akik bepillantást nyerhetnek abba, hogy nem minden a külcsín. Alica ugyanis roppant fontosnak tartja az intellektualitást is, amellyel olyan sikereket lehet elérni, mint egy olimpiai szereplés. Korábban a Sun szólaltatta meg:

„Úgy gondolom, hogy csak a teljesítményem, és az, hogy mit teszek le az asztalra, az számít. Arra koncentrálok, amit sportolóként el szeretnék érni, és igyekszem nem hagyni, hogy az emberek rólam alkotott véleménye megszabja a viselkedésemet vagy a lehetőségeimet. Szerencsés vagyok, hogy egy ilyen csodálatos támogató rendszer van körülöttem, és meg tudom hallgatni őket és a tanácsaikat, és a nap végén mindig megpróbálom csak azokat a dolgokat csinálni, amelyek boldoggá és elégedetté tesznek."

 [[ali3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás