Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ledobta a bikinifelsőt a Győr által kiszemelt norvég kézis

Ledobta a bikinifelsőt a Győr által kiszemelt norvég kézis

Sport & Szabadidő

Ledobta a bikinifelsőt a Győr által kiszemelt norvég kézis

Sport & Szabadidő

B. Jozsef 06:06

A norvég kézilabda szépségét nézte ki magának a Győri ETO, és a topless képeitől máris odáig vagyunk!

Körülbelül tizenöt éve már, hogy a Győri AUDI ETO az európai kézilabda élvonalába tartozik. A zöld-fehérek ugyan rendre képesek a csapat keretébe építeni tehetséges magyar-, és saját nevelésű játékosokat, a leginkább a minőségi külföldi játékosok elcsábítása az erősségük. Már megszokhattuk tőlük, hogy a világ legjobb női játékosai (akik általában rendkívül szemrevalóak is) előbb vagy utóbb a győri keret tagjai lesznek. Így "járhat" hamarosan Emilie Hovden is. 

A jelenleg a dán Viborgban játszó Hovdent ugyanis a Nemzeti Sport Online értesülése szerint nem csak, hogy kiszemelte magának a Győr, hanem már tárgyalásokba is kezdett a kegyeiért. Állítólag a magyar kirakatklubnak akár még komoly árat is le kell tennie az asztalra az egyik legnagyobb európai riválisa számára, hogy megvásárolhassa egyik legígéretesebb tehetségét. Ugyanis Hovden szerződése még egészen 2024. nyaráig érvényes Dániában. 

Persze alighanem a 26 éves norvég megéri majd az árát. Bár kissé későn érő típus, de két évvel ezelőtti válogatott bemutatkozása óta már megnyerte Norvégiával a világbajnokságot és az Európa-bajnokságot is. Hovden mellesleg igencsak komoly sportember. Úszik és hegyet mászik, és rengeteg túrán vesz részt barátjával is. 

Borítókép: Profimedia