promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem bír magával a Messiéktől kirúgott argentin nője!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A lehető legkisebb tangát és bikinifelsőt kapta magára, miközben férje a világ másik végén izzad a család jólétéért. Képeivel nem csak Icardit, hanem az egész világot izgatja!  

A viharos milánói és párizsi évek után sem képes a valódi megnyugvásra a korábbi argentin válogatott Mauro Icardi volt(?) felesége, Wanda. A focistát, mint ügyfelet, és mint férjet is kirúgó modell a közösségi médiában továbbra is előszeretettel mutatja meg bájait. A 36 esztendős Wanda tavaly szakított férjével, aki még 2021-ben csalta meg őt. Ugyan próbálkoztak a kapcsolatuk megmentésével, és együtt költöztek Isztambulba, miután Icardi a Paris Saint-Germaintől átigazolt a helyi Galatasarayhoz, ám már későn jött a levegőváltás. Lett volna miért igyekezniük, lévén az üzleti összefonódáson túl még a két közös kislányuk is megsínylette a szakítást. Állítólag, és a novemberi közös képeik tanúsága szerint még van visszaút a páros számára, ám egyelőre igencsak távol élnek egymástól.

Nara kisasszony immár öt gyermekével (három fia van korábbról, a szintén focista Maxi Lópeztől) együtt járja a világot. Gyakran megfordulnak Argentínában, ahol a modell fellép tévéműsorokban, illetve a Föld legszebb helyeit látogatják meg a megélhetésért. Wanda hol egy reklám fotózáson vesz részt, hol az influenszer életmódnak köszönhetően élvezi a javakat, egyes márkák szponzorációját.

Mindeközben a harmincadik születésnapja előtt álló sztárfocista próbál boldogulni Törökországban. Igaz, Icardinak jövő nyáron vissza kell térnie Párizsba. Kérdés, hogy Wanda is követi-e párját újra a divat fővárosába.

Hősnőnk viszont az elmúlt hetet is Buenos Airesben töltötte:

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás