promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ronaldo 200 millióért bénázik az új klubjánál, cafatokra szedik a sztárfocistát a gyenge bemutatkozása miatt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Első tétmérkőzésén játszott tegnap este a Real Madrid és a Manchester United egykori sztárja a Közel-Keleten. Azonban a teljesítménye nagyon gyenge osztályzatot érdemelt.

Élete legnehezebb idényét teljesíti az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo. Miközben a világ legjobban kereső sportolója lett új munkaadójánál, a jelek szerint nehezen teszi túl magát szakításán szeretett klubjával, a Manchester Uniteddal. Pedig az Al-Naszr együttesénél valóban mindent megtesznek azért, hogy a 38. születésnapja előtt álló klasszis jól érezze magát. Ronaldo és családja fényűző luxusban tengeti a napjait a gazdag közel-keleti királyságban. A portugál futballista percenként (ha játszik, ha alszik éppen) közel 160 ezer magyar forintot keres.

Új klubja vezetősége még azt is megtette a kedvéért, hogy elküldte a csapattól a „CR7” érkezését igencsak ellenző Vincent Aboubakart. Sőt, a rutinos francia vezetőedző, Rudi García meghajolva a főnökök akarata és Ronaldo nagysága előtt, még a csapatkapitányi karszalagot is átruházta rá.

A kiemelt státusz állítólag másoknak sincs igazán ínyére az Al-Naszr klubházának környékén. Sőt, a közösségi médiában is sok kritika éri Ronaldo kapitánnyi kinevezését, lévén nem olyan régen megbukott a „Vörös Ördögöknél” is vezéregyéniségként.

A decemberben véget ért világbajnokság óta első tétmeccsét játszotta tegnap este a korábbi manchesteri és madridi kedvenc. A veterán támadó azonban hiába volt végig a pályán az Al-Ettifak elleni derbin, nem tudott a hálóba találni. Ronaldo négyszer próbálkozott lövéssel, ám rendre kifogtak rajta a védők vagy a kapus. Szerencséjére még így is nyerni tudott a rijádi klub, és őrzi első helyét a Saudi Pro League-ben.

Ronaldo első meccsének összefoglalója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás