promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mbappé volt csajáról kiderült, hogy férfiként született
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A francia sztárfocista szeretheti a változatosságot.

A párizsi PSG és a francia válogatott csatára, Kylian Mbappé nagyot alakított a katari foci-világbajnokságon, óriási szerepe volt abban, hogy a gallok egészen a döntőig meneteltek, ahol végül az argentinok állították meg őket.

A még mindig csupán 24 éves sztársportoló a koránál fogva természetesen igen zajos magánéletet él. Hol ezzel, hol azzal boronálják össze, a legutóbbi hódítása azonban meglehetősen furcsára sikeredett.

A 32 éves, francia-marokkói-algériai származású Ines Rau ugyanis transznemű személy, férfiként született. Már 16 évesen hormonokat kezdett el szedni az átalakulás érdekében, majd 18 esztendősen nemváltoztató műtéten is átesett.

Mindezt persze nem tagadta, olyannyira nem, hogy 2017 novemberében – első transznemű emberként – a Playboy férfimagazinban is szerepelt. Mbappé tehát vele járt egy ideig, bár a kapcsolatukat nem verték nagydobra.

Először májusban látták őket együtt a cannes-i tengerparton, a csatár lazán ölelgetette a gazellatestű Inest, nem zavartatta magát a többi fürdőzőtől. Azóta a románc azonban már biztosan véget ért, hiszen a focistát újabban a belga modell Stephanie Rose Bertrammal látni.

„Nagyon bosszant, hogy minden interjúban, tévé- és rádióműsorban folyton a korábbi nememről és az operációmról kérdeznek. Ez az átmenet megtörtént az életemben, de egyáltalán nem érinti azt, hogy milyen ember is vagyok valójában”

– kérte ki magának morcosan Ines.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás