promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kaszálni akarsz a Tippmixen? A vb-nek vége, de van ma egy rangadó, amire érdemes fogadni
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Argentínában még mindig a vb-győzelmet ünneplik, de Angliában jön egy rangadó, amire érdemes pénzt tenni Tippmixen.

Sokak nagy örömére Lionel Messi megkoronázta a pályafutását, és az ő vezetésével Argentína nyerte a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot. A meccs után a két gólt szerző, és a büntetőpárbajban is eredményes Messi lett a legjobb játékos, Emiliano Martínez pedig a legjobb kapus az argentinoknál.

A franciáknál Kylian Mbappé érdemelte ki az Aranycipőt, de a címvédés nem jött össze nekik. Messi csapattársa azért így sem szomorkodhat, mert mesterhármast ért el a döntőben.

A katari labdarúgó-világbajnokságon győztes argentin válogatott 42 millió dollárt is nyert a legrangosabb futballtrófea mellett.A The Athletic kimutatása szerint a torna összdíjazása 440 millió dollár volt.

A magyarok is sokat nyertek azért a meccsel: a Szerencsejáték Zrt. elárulta, hogy Magyarországon 1 millió 200 ezer egységnyi fogadás érkezett be, és több mint 1 milliárd 223 millió forint nyeremény került a fogadók zsebébe.

Arra, hogy Lionel Messi gólt szerez a találkozón, 20 ezren fogadtak helyesen 2.70-es oddsért, de több ezer olyan fogadó is volt, aki 12-szeres szorzóért eltalálta, hogy a mesterhármast szerző Kylian Mbappé legalább kétszer betalál.

A Tippmix szerelmesei készíthetik a szelvényeket, és a popcornt is estére, mivel hiába ért véget a vb, az angol foci nem pihen és érkezik ma a Manchester City-Liverpool rangadó az Angol Ligakupa nyolcaddöntőjében. A mérkőzést az Arena 4 közvetíti, és este 21 órakor veszi kezdetét.

Érdekes módon a Manchester City győzelmére a Szerencsejáték Zrt. csak 1,88-os szorzót adott meg, ha döntetlennel ér véget a 90 perc, akkor 3,7, míg a Liverpoolra győzelmére 4,05 az odds. Ez a külföldi oldalakon sincsen másképp

Egy Manchester City-Liverpool rangadón sokan be szokták azt is próbálni, hogy mind a két csapat szerez gólt. Ha az igent választjuk, akkor 1,46 az odds, még ha úgy gondoljuk, hogy nem, arra 2,35.

Aki biztos abban, hogy Erling Haaland újra szerez gólt, az 1,85 szorzóval kockáztathatja ezt meg, de a két gólért már ötös az odds. Kombinálj jól, és kaszálj nagyot a Manchester City-Liverpool rangadóval. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás