promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon romlott: a portugál kapus szexi felesége Cristiano Ronaldóék kézügyességét tesztelte volna a meccsek előtt

Nagyon romlott: a portugál kapus szexi felesége Cristiano Ronaldóék kézügyességét tesztelte volna a meccsek előtt

Sport & Szabadidő

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szexterapeuta Vera Ribeiro arcpirító ötlettel állt elő.

Az idei katari foci-világbajnokságon már eddig is akadt jó néhány meglepetés, ilyen volt például a brazilok, németek és spanyolok idő előtti kiesése. Utóbbiak végzetét éppen az a Marokkó okozta, amely utána Portugáliát is kiverte.

És ha már kiverés, a napokban derült ki, hogy a portugál válogatott kapusának, az AS Rómában védő Rui Patriciónak még a felesége is egész komolyan megpróbált hatni a csapat eredményességére, a szépséges Vera Ribeiro ötlete azonban – feltehetőleg – balul sült el.

Nem tudjuk, hogy a válogatott srácok megfogadták-e a pszichológusként és szexterapeutaként dolgozó hölgy tanácsát, aki abban látta a focisták sikerének zálogát, hogy azok a világbajnokság ideje alatt rendszeresen maszturbáljanak.

A meccsek előtti önkielégítés a véleménye szerint javítja a teljesítményt. Marokkó 1:0 arányú meglepetésgyőzelme december 10-én viszont azt sugallja, hogy Cristiano Ronaldóék alighanem mellőzték Vera tanácsát, vagy pedig az észak-afrikaiak még jobban belehúztak ezen a téren.

„A focistáknak nem szabad tartózkodniuk a szextől a meccsek előtt, de azt is tudjuk, hogy a nagy tornákon nem érintkezhetnek a családtagjaikkal. Az önmegtartóztatásból ugyanakkor semmi jó nem származhat”

– fejtette ki a 34 éves kapusfeleség azt, hogyan jutott el a maszturbálás ötletéig. Nem ez volt a karrierje során az egyetlen vad elgondolás, például többször is hangoztatta már a nyilvánosság előtt, hogy mennyire jó a Halls cukorka szopogatását az orális szexszel kombinálni, vagy elektromos fogkefét használni az erotikus játékokhoz.

Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás