promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis bunyózni készül, Majka felkötheti a gatyáját?
Borítókép:  RTL (screenshot/Celeb vagyok ments ki innen!)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Celeb vagyok ments ki innen! 2022 győztese napról-napra megújul.

Széki Attila, vagyis az újpesti rapper, akinek művésznevét egy fél Magyarország ismeri, megint kilép majd a komfortzónájából.

Curtis mellől sokan elpártoltak a Majkával való összeveszése és a drogbotrányai miatt, mégis maradtak még új emberek, akik folyamatosan követik a munkásságát, a közösségi média aktivitását és ott állnak mellette jóban-rosszban. Soha nem lehetett olyan jelzőkkel illetni az újpesti zenészt, minthogy könnyű eset, de mostanában mintha kicsit jobban rátalált volna (végre) a valódi önmagára és már kevésbé van tele a sajtó a botrányaival.

[[cikk1]]

Curtis állandóan megújul, és folyamatosan kilép a saját biztonságos kis zónájából. Kezdődött ez az RTL-en futó idei Celeb vagyok ments ki innen! műsorral, amit olyan jól csinált, hogy a végén meg is nyerte. Most pedig az Instagram oldalán jött a bejelentés, hogy:

december 27-én a Fight Night Challenge keretein belül a cseh Brno-ban elveszíti a szüzességét a vérremenő bunyózásban.

A vérremenő csak képletes, bár Curtis annyit üzent az ellenfelének, a szlovák rappernek, Rytmusnak, hogy

„Férfias küzdelemre lehet számítani! Jobb ha komolyan veszi az ellenfelem a jobbosom, ami elég ütős, akárcsak a szövegeim!"

Ezek után azt is elárulta, hogy az Ismerős Arcok egyik legklasszikusabb számára fog bevonulni a ringbe. Na ki lesz ott, hogy láthassa ezt a hatalmas rapper-küzdelmet?

[[kep1]]

[[vid1]]

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás