promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfekvőbe került a legendás Pelé, a fél világ érte aggódik most
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ikonikus brazil focista, Pelé szervezete sajnos nem bírja a harcot a rákkal.

A jelenleg 82 éves Pelé (vagyis: Edson Arantes do Nascimento) minden idők egyik legjobb, legismertebb focistájának számít, aki szinte egymaga új löketet adott a sportnak, és az évtizedek alatt igazi legendává vált. A mostani sztárfocistáknak is ő a példaképük, az emberek máig tanulmányozzák a játékát, és próbálnak rájönni arra, hogyan is lehetett fénykorában ennyire mesteri játékos.

Egy ideje már tudni lehet, hogy Pelé sajnos rákban szenved, de persze erős, és nem adja fel a harcot, hiszen tavaly szeptember óta kezelésekre jár, a hangulata kifejezetten jó, és nagyon hálás a sorsnak azért, amiért világszerte ilyen sokan szeretik őt, aggódnak érte, ráadásul a családja is mellette áll ebben a nehéz időszakban – de most kiderült, hogy sajnos rosszabb állapotban van, mint azt sokan hitték.

A háromszoros világbajnok Pelé állítólag múlt héten került kórházba fájdalmak miatt, most pedig arról cikkeznek külföldön, hogy a szervezete nem reagál már a kemoterápiára, és jelenleg az elfekvőben fekszik Sao Paulóban – elvileg nem fog kapni további kezeléseket.

Pelé a szívére panaszkodik, és állítólag duzzadások is vannak rajta. A családja próbálja nyugtatni a rajongókat, de úgy tűnik, hogy valóban komoly a baj, és sajnos könnyen lehet, hogy már nem jön haza a kórházból – reméljük, hogy ez csak egy átmeneti állapot, és hamarosan jobban lesz, aztán talán még az embereknek is tud majd üzenni azért, hogy ne aggódjanak érte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás