promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A főszerepben Bud Spencer, aki alaposan elpáholta a két világbajnokot a vb-n
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bud Spencer alakítja Japánt ebben a kis poénos videóban.

Vége a csoportköröknek a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon, és a mai napon már kezdetét veszik az izgalmas nyolcaddöntők. Itt már nincsen hibázási lehetőség, szóval az a csapat, amelyik kikap, az biztosan mehet haza.

Ha a rendes játékidőben döntetlen az állás, akkor jön a kétszer 15 perc hosszabbítás, ha ott sem dől el a mérkőzés, akkor pedig a 11-es párbaj tesz pontot az összecsapás végére. Cikkünk írásakor már elkezdődött a Hollandia – USA mérkőzés, este 20 órától pedig Argentína néz farkasszemet Ausztráliával. Utóbbi is meglepetéscsapatnak mondható, mert nem sokan gondolták, hogy Franciaország mögött tovább fognak jutni, ráadásul ugyanannyi ponttal.

Dél-Korea is nagy dolgot vitt véghez a továbbjutásával, de a legnagyobb szenzációt Japán okozta. Ők úgy mentek tovább az E csoportban, hogy két őrülten erős kerettel rendelkező világbajnokkal is össze kellett mérniük a tudásukat.

Érdekes módon alakult az egész, mivel Japán egyedül Costa-Ricától kapott ki, de Németországot és Spanyolországot megverte. Mivel a két egykori világbajnok döntetlent játszott egymással, így Japán hat ponttal első helyen mehetett tovább.

Számtalan mém született erről, de a magyaroknak az volt az egyik kedvence, amiben Bud Spencer alakítja Japánt, aki alaposan ellátta a két nagyágyú baját. Persze a kelet-ázsiai csapatnak azért nem volt ilyen könnyű dolga, mint amilyen lazán Bud Spencer osztja a pofonokat.

Japán csoportlesőként Horvátországgal találkozik a nyolcaddöntőben, ahol csöppent sem esélytelenek, míg Spanyolországnak az igen szép teljesítményt nyújtó Marokkóval szemben kell kiharcolnia a továbbjutást.

Németország ugyebár későn ébredt fel, így már csak a tévében nézhetik a kieséses szakaszt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás