promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több titok: ezt rejtegeti Cristiano Ronaldo az alsónadrágjában
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo olyasmit húzott elő a nadrágjából, ami alaposan meglepte a rajongóit. ​

A 37 éves portugál támadó 3-2-re segítette a portugál válogatottat a Ghána elleni győzelemhez a labdarúgó-világbajnokságon, azonban elég bizarr jelenetnek lehettek tanúi a képernyők előtt ülő drukkerek. Aki figyelt, láthatta, hogy a futballsztár belenyúl a nadrágjába, és a kezébe vesz valamit, amit aztán a szájába tett és rágni kezdett.

Cristiano Ronaldótól - aki jelenleg klub nélkül maradt, miután a héten közös megegyezéssel felbontotta szerződését a Manchester Uniteddel - nem ismeretlen, hogy harapnivalót rejt a nadrágjába, hogy aztán azt rágcsálja meccs közben. A legutóbbi húzása azonban több mint valószínű, hogy nagyobb feltűnést keltett a közösségi médiában.

A Twitteren elég sokan osztották meg véleményüket arról, hogy mit rág a futballista, és az egyik Twitter-felhasználó határozottan kijelentette, hogy mit tett a sztárfocista a szájába.  

„Ronaldo dohányt rág”

- írta valaki nemes egyszerűséggel. Valaki más úgy látja, hogy a FIFA-nak közbe kellene lépnie, és meg kellene vizsgálnia, pontosan mit is csinál Ronaldo ezekben a pillanatokban. Megint más azt írta: 

„Ronaldót vizsgálatnak kell alávetni. Mit húzott ki a rövidnadrágjából?”

Egy harmadik felhasználót pedig csak a trükk mibenléte érdekelt. Ő azt írta:

„Ezért szeretem annyira Ronaldót. Nem tudom megmondani, hány órát töltöttem azzal, hogy kitaláljam, hogyan tartsak egy falatot egy olyan futballnadrágban, amelyen nincs zseb. Annyira meg kell tudnom ezt a titkot!”

A teljes valóságot természetesen csak akkor tudhatja meg a publikum, amikor valaki megszólal az incidenssel kapcsolatban - tudósított a Newsweek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás