promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
15 éve boldogítja Messit meseszép párja, a focistafeleség még dekoratívabb, mint az argentin karrierje
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hétszeres Aranylabdás argentin a gyerekkori szerelmével alapított családot.

Lionel Messi és Antonella Roccuzzo kapcsolata nem mindennapi. Hivatalosan kb. 15 éve vannak együtt, ami a 35 éves labdarúgó esetében nem semmi, azonban ennél korábbra nyúlik vissza kettejük köteléke.

A kis Lionel csupán 9 éves volt, Antonella pedig 8, amikor először találkoztak. Messi egy barátjánál töltötte az estét, miközben számítógépes játékokkal múlatták az időt. Mikor belépett a szobába Antonella és megkérdezte, szüksége van-e valamire a fiúknak, Messi meg sem tudott szólalni, annyira félénk volt. Később szinte legjobb barátokká váltak, ám az élet közbeszólt: 2000-ben lehetőséget ajánlott Messinek a Barcelona, így útjaik ideiglenesen elváltak

5 évvel később, 2005-ben Antonella édesapja elhunyt, Messi pedig a hír hallatán azonnal odarepült hozzá, hogy vigaszt nyújtson a fiatal lány számára. A kapcsolatuk innentől kezdett ismét virágzani, bár eleinte mindketten titkolták valódi érzelmeiket. Hivatalosan 2007-ben kezdtek el randizni, a románc pedig azóta is tart. 2012-ben megszületett az első gyermekük, Thiago, akit azóta Mateo és Ciro követett. A pár 2017. június 30-án kelt egybe.

Egy valóságos Disney szerelmi történet ez, hiszen mindketten a gyermekkori kedvesükkel állapodtak meg és alapítottak családot drámáktól, és viharos sztoriktól mentesen. Antonella egyébként kezdetben fogorvosnak tanult, de később váltott a kommunikációs tanulmányok irányába. 2016 óta viszont az argentin Ricky Sarkany divatmárka modellje. 

Arról meglepően kevés szó esik, mennyire gyönyörű hölgyről van szó, nézzünk tehát pár képet Instagram oldaláról. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás