promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő videó érkezett a katari foci-vb-ről, férfiak tömege került kényelmetlen helyzetbe
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jobban járnának a Katarba érkező focidrukkerek, ha pelenkát is vinnének magukkal.

Már javában zajlik a 2022-es futball-világbajnokság Katarban, de már a kezdete előtt elég sok botrány volt ezzel kapcsolatban, azóta meg pláne, így könnyen lehet, hogy minden idők egyik legbalhésabb sporteseményeként fognak erre a vb-re hivatkozni a könyvekben. Szerencsére jobb, pozitívabb dolgok is kapcsolódnak az eseményhez – ilyen például az a „metrós fiú”, akiből pillanatok alatt mém lett:

A botrányok ellenére rengeteg embert érdekel a katari foci-vb, sokan el is utaztak a helyszínre, hogy ott szurkoljanak a nemzetük csapatának, bár nem mindenki elégedett a helyi szervezéssel. Számtalan problémáról lehet hallani a szállásokkal, illetve a helyi hatósági hozzáállással kapcsolatban, most pedig kiderült, hogy egy nagyon fontos dolog is gondot okoz a drukkereknek – legalábbis egy bizonyos részüknek.

A minap felkerült az internetre egy egészen meghökkentő videó, amin az látható, hogy férfiak tömege áll hosszú-hosszú sorban csupán azért, hogy bejuthasson a toalettre – ezzel szemben viszont a női WC előtt egyáltalán nincs sor.

Minden bizonnyal mindenkinek ismerős az a kényelmetlen érzés, hogy az embernek vécére kell mennie egy eseményen, de hatalmas, kígyózó sorba ütközik, és mivel a kényszer nagy úr, ezért kivárja a sorát, de közben végig azon stresszel, hogy kibírja a várakozást, illetve le ne maradjon valami fontos dologról. A felvételen látható férfiakkal valószínűleg pontosan ez történt, szóval lehet, hogy jobban jártak volna, ha pelenkát is visznek magukkal – ha már ennyire alultervezték a katari szervezők a toaletteket.

Persze vannak olyan kommentelők, akik a videó láttán inkább arra húzták rá az egészet, hogy ez tökéletesen mutatja, hogy Katar hogyan áll a nőkhöz; illetve a foci, mint sportág ezek alapján inkább a férfiakat vonzza – bár olyanok is akadtak, akik túlgondolás helyett egyszerűen csak jót mulattak a felvételen.

Itt lehet megnézni a szóban forgó videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás