Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, ki az a rejtélyes személy, aki Dzsudzsák Balázzsal bulizott az utolsó meccse után

Kiderült, ki az a rejtélyes személy, aki Dzsudzsák Balázzsal bulizott az utolsó meccse után

Sport & Szabadidő

Kiderült, ki az a rejtélyes személy, aki Dzsudzsák Balázzsal bulizott az utolsó meccse után

Sport & Szabadidő

Promotions 21:41

Amint az már elég sokak előtt ismeretes, a magyar labdarúgó-válogatott vasárnap este a Puskás Arénában 2–1-re legyőzte Görögországot. Aztán nem is akárhogy folytatódott tovább az este.  

Feltehetően Dzsudzsák Balázs életének egyik legmeghatározóbb napja volt a múlt hét vasárnap, amelyet egyhamar biztosan nem felejt el. Ekkor vette fel ugyanis 109-edszer a magyar válogatott mezét - ezzel megelőzve Király Gábort - az egyik legnagyobb magyar focista, Dzsudzsák Balázs, amellyel egyébként egyedüli válogatottsági csúcstartóvá vált. A barátságos meccsen Sallai Roland szerzett vezetést a 15. percben, azonban a görög játékosoknak sikerült egyenlíteni a 81. percben. A meccs kimenetelét végül a hosszabbításban Kalmár Zsolt első labdaérintéséből, szabadrúgásból döntötte el a meccset. 

A siker után a DVSC játékosa és csapattársai Kis Grófóval, avagy a Bulibáróval rúgtak ki a hámból - bukkant rá az NSO. Erről természetesen képi bizonyíték is készült.

„Fantasztikus buli volt az est folyamán. Hajrá, Magyarország!”

- fogalmazott a Bulibáró a hivatalos Facebook-oldalán. A képen Dzsudzsák Balázs mellett feltűnik Szoboszlai Dominik, Gazdag Dániel, Kalmár Zsolt, Nagy Zsolt és Lang Ádám is. Dzsudzsák Balázs egyébként a meccs után azt mondta, hihetetlen érzelmi löketet kapott a válogatottól, amely az utolsó percben meg tudta nyerni a mérkőzést, majd köszönetet mondott nekik. 

„Magamhoz képest jól bírtam a meccset. A lecserélésemkor tudtam igazán elengedni ezt az egészet, köszönöm a közönségnek, ahogy fogadta, a transzparenst, a pálinkát is, jó erős barack volt, ahogyan azt megbeszéltük...”

- összegzett, majd megköszönte Marco Rossi szövetségi kapitánynak, hogy előbb csatlakozhatott a válogatott kerethez.

Borítókép: Profimedia/illusztráció

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria