Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Orbán Viktor jóslatát ne rakd meg Tippmixen, de Magyarország egykori köztársaság elnöke is merész sorrendet állított fel

Orbán Viktor jóslatát ne rakd meg Tippmixen, de Magyarország egykori köztársaság elnöke is merész sorrendet állított fel

Sport & Szabadidő

Orbán Viktor jóslatát ne rakd meg Tippmixen, de Magyarország egykori köztársaság elnöke is merész sorrendet állított fel

Sport & Szabadidő

BTP 16:45

Orbán Viktor tippje nagyon merész, míg Schmitt Pál szerint csak európai csapat lesz a dobogón a foci-vb-n.

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság a huszonkettedik a sorban, aminek a mai nyitómeccsén a házigazda Katar Ecuadorral csap össze. Az ottani helyi időjárás miatt mi így egy télen megrendezett vb-t élvezhetünk, aminek természetesen nincs meg az a hangulata, ami szokott lenni. Tehát egy igazán szokatlan világbajnokságba csöppentünk bele, de amint elkezdődnek a nagyobb csapatok küzdelmei, valószínűleg már mindenki csak a focira fog figyelni.

A Nemzeti Sport anno már fel is állított egy erősorrendet, ami szerint Brazíliának van a legnagyobb sansza, hogy megnyerje a vb-t, őket követi Argentína, majd Franciaország. Magyarországon számítani is lehet rá, hogy megugrik a Tippmix-szelvények feladása, és sokan gondolkodnak, hogy mire fogadjanak a meccsek alatt.

Orbán Viktor nem olyan rég még Elon Musknak üzent Twitteren, hogy egyértelműen arra szavaz, hogy Donald Trumpot engedjék vissza a platformra. A politikát aztán felváltotta a foci, mivel Magyarország miniszterelnöke megosztotta a világgal, hogy szerinte ki nyeri meg a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságot.

„Indul a FIFA-világbajnokság! Szerinted ki fog nyerni? Én Szerbiára fogadok”

- írta ki Orbán, akinek a jóslatát nem igazán érdemes megtenni Tippmixen.

Az NSO erősorrendjében Szerbia csak a 13-ik helyen áll, ráadásul ők Brazíliával szemben kezdik meg a menetelést, utána pedig még szembe kell nézniük Svájccal, valamint Kamerunnal.

Az Origo közben tíz híres embert kérdezett meg arról, hogy ki lehet a foci-vb nagy esélyese. Köztük volt Magyar Olimpiai Bizottság korábbi elnöke és Magyarország egykori köztársasági elnöke is.

Schmitt Pál szerint csak európai országok lesznek a dobogón, mivel a dél-amerikai nemzetek a világ különböző pontjairól gyűjtik össze a játékosaikat, míg az európaiak jó része azonos bajnokságban játszik. Magyarország egykori köztársasági elnöke úgy látja, hogy Anglia, Spanyolország, Franciaország lehet a sorrend.

Vincze Ottó ugyanazt a sorrendet adta meg, amit az NSO jósolt. Az egykori magyar válogatott középpályás Argentína-Brazília döntőnek örülne a leginkább, pláne akkor, ha a végén Lionel Messiék nyerik meg a foci-vb-t.

Borítókép: Profimedia