promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor jóslatát ne rakd meg Tippmixen, de Magyarország egykori köztársaság elnöke is merész sorrendet állított fel
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor tippje nagyon merész, míg Schmitt Pál szerint csak európai csapat lesz a dobogón a foci-vb-n.

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság a huszonkettedik a sorban, aminek a mai nyitómeccsén a házigazda Katar Ecuadorral csap össze. Az ottani helyi időjárás miatt mi így egy télen megrendezett vb-t élvezhetünk, aminek természetesen nincs meg az a hangulata, ami szokott lenni. Tehát egy igazán szokatlan világbajnokságba csöppentünk bele, de amint elkezdődnek a nagyobb csapatok küzdelmei, valószínűleg már mindenki csak a focira fog figyelni.

A Nemzeti Sport anno már fel is állított egy erősorrendet, ami szerint Brazíliának van a legnagyobb sansza, hogy megnyerje a vb-t, őket követi Argentína, majd Franciaország. Magyarországon számítani is lehet rá, hogy megugrik a Tippmix-szelvények feladása, és sokan gondolkodnak, hogy mire fogadjanak a meccsek alatt.

Orbán Viktor nem olyan rég még Elon Musknak üzent Twitteren, hogy egyértelműen arra szavaz, hogy Donald Trumpot engedjék vissza a platformra. A politikát aztán felváltotta a foci, mivel Magyarország miniszterelnöke megosztotta a világgal, hogy szerinte ki nyeri meg a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságot.

„Indul a FIFA-világbajnokság! Szerinted ki fog nyerni? Én Szerbiára fogadok”

- írta ki Orbán, akinek a jóslatát nem igazán érdemes megtenni Tippmixen.

Az NSO erősorrendjében Szerbia csak a 13-ik helyen áll, ráadásul ők Brazíliával szemben kezdik meg a menetelést, utána pedig még szembe kell nézniük Svájccal, valamint Kamerunnal.

Az Origo közben tíz híres embert kérdezett meg arról, hogy ki lehet a foci-vb nagy esélyese. Köztük volt Magyar Olimpiai Bizottság korábbi elnöke és Magyarország egykori köztársasági elnöke is.

Schmitt Pál szerint csak európai országok lesznek a dobogón, mivel a dél-amerikai nemzetek a világ különböző pontjairól gyűjtik össze a játékosaikat, míg az európaiak jó része azonos bajnokságban játszik. Magyarország egykori köztársasági elnöke úgy látja, hogy Anglia, Spanyolország, Franciaország lehet a sorrend.

Vincze Ottó ugyanazt a sorrendet adta meg, amit az NSO jósolt. Az egykori magyar válogatott középpályás Argentína-Brazília döntőnek örülne a leginkább, pláne akkor, ha a végén Lionel Messiék nyerik meg a foci-vb-t.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás