promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még ez is közös Majkában és Curtisben – hihetetlen, hogy mégis így összebalhéztak egymással
Borítókép:  TV2 Play
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majkában valamint Curtisben több közös van, mint gondolnánk, bár lehet ezért sem férnek meg egymás mellett.

Anno egész sztori egy koncerttel kezdődött: Majkának és Curtisnek Villányban kellett volna közösen színpadra állniuk, de utóbbi nem jelent meg a fellépésen. Ugyebár a közvéleménynek elég volt ez a kis szikra, és rögtön beindultak a pletykák, hogy Curtis ismét a drogokhoz nyúlt és visszaesett, de ezek abszolút nem voltak igazak. A rapper később ki is osztotta az újságírókat, amiért mindent össze-vissza elkezdtek irkálni róla.

Már túl sok volt a pletyka, így Curtis később elmondta, hogy Majkának azért fordított hátat, mert elege lett abból, hogy mindig csak második ember volt. Hát, ez a kijelentés sem tett túl jót az ő kapcsolatuknak.

Amikor Majka egykori énekesnőjét, Kollányi Zsuzsit arról kérdezték, hogy mit gondol arról, hogy az előadó és Curtis útjai ismét különváltak, akkor csak annyit mondott, hogy két dudás ritkán fér meg egy csárdában.

Hihetetlen, de Majkában és Curtisben több közös van, mint gondolnánk, és itt nem csak a zenélést lehet felhozni, hanem apróbb dolgokat is. Egy biztos: ha magyar focicsapat, akkor mind a ketten az Újpestenek szurkolnak, és az is igaz, hogy bármit megtennének a gyerekeikért.

Majka fia, Marci még szeptember végén lett az Újpest labdarúgója. Magyarország egyik legnépszerűbb előadója arra is szánt időt, hogy kimenjen megnézni a fia focimeccsét. Majka ennél büszkébb nem is lehetett volna, mivel a fia győztest gólt szerzett, és gólpasszt is adott.

Lehet felnőttként majd valamilyen nagycsapatban láthatjuk majd? Ha külföldi foci, akkor Majka a Manchester United csapatának drukkol.

Lehet egyszer Curtis fia is belevág a fociba, de Doni még csak három éves, szóval az még odébb van. Persze az is biztos, hogy Majka és Curtis nem közösen fognak kimenni az Újpest meccsre. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás