promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogyan viseljünk férfi melegítőnadrágot, hogy divatosnak és stílusosnak tűnjünk? (x)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A melegítő hordása már rég nem csupán a lezserségről, a lazaságról és a sportosságról szól. Annyira kényelmes, komfortos, mégis stílusos viselet, hogy a guruk is rájöttek arra: ideje kombinálni a különböző stílusirányzatokat. Így születtek meg azok, a trenden belüli mondhatni vadhajtások, amik ellenállhatatlan módon ötvözik az eleganciát és a sportosságot. Vagyis az a látomás, hogy a melegítőnadrág munkába menet is nagyszerű választás, nem valami jóslat, vagy soha meg nem valósuló délibáb, hanem a valóság!

A készlet képviselte összhang felülmúlhatatlan?

Valahogy úgy, igen! Az első és legfontosabb íratlan szabály a témában, hogy a férfi melegítő szett tagjait egymásra szabták. Passzolnak mind színben, mind fazonban, minden téren. Ha külön-külön kellene összeválogatni a felsőt és az alsót, akkor nagyjából esélytelen ilyesféle harmóniát elérni. Viszont a kínálatban számtalan szett rendelhető. Azaz egyetlen, gyors és tudatos választással pont tehető a beszerzés végére. Ami pedig a cserébe járó vonzó fellépést illeti, nos az maximális eredményességgel borítékolható.

Elő az ingekkel!

Hogy hogy jönnek ide az ingek? Úgy, ahogy már fentebb utaltunk rá: az egyes stílusirányzatok manapság mixelhetőek. Ennek az összekovácsolódásnak pedig vitathatatlanul nem mindennapi a végeredménye. Például egy lezser szabadidő alsóhoz nagyszerűen társítható egy hófehér ing. A kettő nem, hogy nem üti egymást, hanem még a harmónia is láthatóvá válhat. Erre képes egy kis merészség. Igaz, hogy ez túl van azon, amit a hagyományosnak mondható divattanácsok diktálnak, de napjainkban már nem a tradicionális útmutatások mentén halad a divat szekere.

Szóval a vagányság, a bevállalós hozzáállás aranyat ér. Ugyanis végül a megjelenő összhang egyáltalán nem extrém, kirívó vagy túlzottan meghökkentő. Sokkal inkább olyan, mintha mindig is összeillettek volna.

Mi újság akkor, ha jönnek az őszi szélrohamok?

Ehhez a szetthez, tehát a melegítő és fehér ing kombinációhoz kitűnően passzol egy hosszított fazonú szövetkabát. Ha továbbra is az elegancia elérése a cél. Természetesen, ha ennél lazább összhatás is elegendő a sikerhez, akkor jöhet a szett, amiben a felső, azaz a melegítőkabát jó szolgálatot tehet.

A felhozatalban akadnak cipzáros, illetve kapucnis variációk, ahogy cipzár- és csuklyamentes típusok is. Az, hogy kinek melyik a befutó, abszolút egyénfüggő. De ha a felső vélhetően sűrűn fog betölteni kabátszerepet, akkor a cipzár nagyban megkönnyítheti a felhúzás pillanatait. Ráadásul a hordás praktikuma is ilyen módon őrizhető meg a legteljesebb mértékben.

Mi van akkor, ha a cél a vagányság kifejezése?

Akkor elő a bőrkabáttal! Itt az ideje, hogy a gyakorlatban is megmutatkozzon mire képes, ha a vagányság és a sportos lazaság egységet alkotnak egymással. A melegítőhöz tán meglepőnek hathat (igaz, az inges jó tanács után valószínűleg ez a forgatókönyv nem is olyan megdöbbentő), de nagyon is illik a bőrdzseki. A vagány hatás borítékolható, akárcsak az egyedi megjelenés!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás