promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öt stílus a női szandálok mellé – csekkolja stylistjaink ruhatippjeit (x)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha nyár, akkor jöhet a könnyedség, a lazaság, a légiesség és persze a sokszínű stílusosság! Ebben az időszakban végre a színek épp úgy kiteljesedhetnek, mint a formák, a fazonok. Az egyik legszabadabb periódus ez, amikor a tél zordsága, a tavasz visszafogottsága után a divatosság szó szerint is kivirágozhat.

Melyik a nyár sláger lábbelije?

Természetesen, ha létezne ilyesféle verseny vagy megmérettetés, akkor a szandálok vinnék el a pálmát! Rengetegen szavaznak rájuk, s ebben persze nincsen semmi meglepő. Végignézve a kínálatot az elegancia épp úgy nem ritka vendég a modellek háza táján, mint a sportosság vagy a vagányság. Bárki ráakadhat arra a fajtára, ami a szívének kedves, és ami maradéktalanul megfelel az egyedi igényeinek. A hétköznapi rohanáshoz ugyanannyira ideális, mint az alkalmi programok megéléséhez vagy éppen városnézéshez, kiránduláshoz.

Úgyhogy a népszerűsége nem a véletlennek köszönhető.

Mivel az idei szezonban a színeké a főszerep, ez természetesen a kollekciókban is megmutatkozik. A tradicionálisnak, ugyanakkor megunhatatlannak mondható fehéren és feketén kívül gyakorlatilag nincs olyan árnyalat, ami ne bukkanna fel a palettában. A sarokmagasság kérdése sem rendezhető le egy vállrándítással,
ugyanis a variációk száma szintén lenyűgöző. A teletalpú, kicsi sarokkal rendelkező modelleken túl a kifejezetten extrém magas sarkú verziók sem ritkák. A választás tehát az egyedi igényektől függ, az biztos, hogy számos lehetőség áll rendelkezésre ebben a tekintetben is.

Végül, de korántsem utolsó sorban a kialakítás milyenségéről még egy szót sem ejtettünk, bár erről a képek sokkal többet mesélhetnek el, mint a szavak. Az biztos, hogy a pántvariációk, a motívumok sokoldalúságról tesznek tanúbizonyságot.

Melyik az a kiegészítő, ami nem hiányozhat a felszerelésből?

A női táskák nem hagyhatóak ki a felsorolásból! Hogy miért? Azért, mert nem mindennapi összhangot alkothatnak a szandálokkal akkor, ha a stílusjegyek stimmelnek és harmonizálnak egymással. Még szerencse, hogy erre minden esély megvan, lévén elegendő pusztán a színekre és a formákra odafigyelni, a többi meg már úgyis adja magát. Sokan nem is sejtik, hogy milyen látványos eredmény érhető el pusztán azzal, ha ez a két terület egységes harmóniát alkot.

Ahogy említettük az elegancia és a sportosság egyformán megélhető, szóval joggal merül fel az a kérdés, miszerint övtáska vagy kézitáska – hogyan kombinálhatóak a női outfitekkel?

A legjobb stílustanács, ami ebben a témában adható az az egyedi ízlésvilágra hívja fel a figyelmet! Az a tökéletes kombináció, aminek láttán a kerek egész érzés megszületik. Természetesen külső útmutatások alapján is össze lehet állítani a megjelenés mozaikjait, de a szív hangjánál nincsen hitelesebb és biztosabb irányadó. Az idei trend szempontjából gyakorlatilag nincs az a társítás, ami ne nyerhetné el a nagyközönség tetszését. Ha a legalapvetőbb jellemzők illeszkednek egymáshoz, akkor onnantól fogva a siker garantált. A legfontosabb így is-úgy is az egyéni elégedettség!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás