promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt Sallai Roland sorsa - mi lesz a magyar labdarúgóval?
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Döntés született a súlyosan megsérült Sallai Rolandról.

Mint arról több portál is beszámolt, a Freiburg korábbi bajnokiján hordágyon kellett levinni a pályáról a súlyos sérülést szenvedett Sallai Rolandot, akit a Leverkusen elleni találkozó elején Jonathan Tah véletlenül arcon rúgott. Miután kórházba szállították és kivizsgálták, megállapították, hogy eltörött az arccsontja. A 25 éves magyar támadó édesapja a Nemzeti Sport-nak mondta el, hogy várhatóan hétfőn derül ki, hogy a fiát műteni kell-e.

Az édesapa kedden az M1-en nyilatkozott arról, hogy a fia éppen a műtőben van, a szemgödrében törött el egy csont, amit meg kell erősíteni. Ugyanakkor hozzátette, hogy Roland látásával nincs gond, de félő, hogy az elmozdult csont úgy marad, emiatt pedig szükség van az operációra.

A műtét miatt felmerül a kérdés, hogy Sallai Roland mikor térhet vissza a pályára. Az orvosok szerint jó esély van arra, hogy a kiváló labdarugó már négy hét múlva újra játsszon, ez azonban azt jelenti, hogy a focistának sajnos ki kell hagynia a három nap múlva sorra kerülő olaszok elleni Nemzetek Ligája-találkozót, valamint a szeptember 23-i, németek elleni mérkőzést is.

Az esetről készült videófelvétel már nem érhető el sem a Bundesliga hivatalos csatornáin, sem pedig a videómegosztó platformokon, de a közösségi oldalakon még mindig megtalálható néhány nyugalom megzavarására alkalmas kép, ami Rolandról készült a baleset után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás