promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási balhé a Premier League-ben – A Chelsea edzője kétszer is majdnem összeverekedett Antonio Contéval, de nem tartja nagy számnak a dolgot
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ettől függetlenül Thomas Tuchel és Antonio Conte is megkapta a piros lapot.

Aki leült megnézni a Premier League második fordulójának a rangadóját, az jól választott. A szurkolók idegőrlő pillanatokat élhettek át, míg a semleges drukkerek egy feszült és izgalmas meccset láttak. A Chelsea–Tottenham derbi hozta azt a színvonalat, amit elvártak tőle.

Pedig sokan számítottak arra, hogy egy unalmas meccs lesz ebből, amin nagyjából egyetlen találat fog dönteni, de négy gólt is láthattunk, és a végeredmény 2:2 lett.

Végül még a szaksajtó is nem a gólokkal volt elfoglalva, hanem a két edző balhéját elemezte ki, amit bátran nevezhetünk cicaharcnak.

A találkozó 68. percében először egyenlített a Tottenham, így lett 1:1 az állás. Ekkor a menedzserek összebalhéztak az oldalvonalnál, mivel a Chelsea menedzserének nagyon nem tetszett, hogy Conte az arcába ordítva ünnepelte a találatot, amit ráadásul egy szabálytalanság előzött meg, amit le kellett volna fújni.

Thomas Tuchel a meccs utáni sajtótájékoztatóan erősen bírálta is a játékvezetést.

A lefújást követően, a kézfogás során ismét összetűzésbe került a két szakvezető. Tényleg egy egyszerű kézrázásnak kellett volna következnie, de Tuchel és Conte olyan szinten egymás arcába mászott, hogy megint odaugrott az egész stáb Lőw Zsolttal együtt, hogy szétválasszák őket.

A bíró a végén megunta a dolgot, és a két edző viselkedése miatt mind a kettejüknek felmutatta a piros lapot.

A Chelsea menedzsere a meccs utáni sajtótájékoztatón már úgy nyilatkozott, hogy nem volt ökölharcuk, és az a balhé a mai játék része volt.

„Számomra ez nem volt nagy szám. Én élveztem, szerintem ő is élvezte! Nem volt rossz”

– mondta Tuchel.

A legközelebbi Tottenham–Chelsea összecsapás február utolsó hétvégéjén lesz megtartva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás