promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen fognak Magyarország új csatornájára kapcsolni ma
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma már ki lehet próbálni, hogyan fog muzsikálni Magyarország új sportcsatornája.

Sok szurkoló bizony örül a DIGI Sport megszűnésének. Bár valóban mesteri színvonalon közvetítették a Premier League meccseit, maga a szolgáltatás és csatorna nem volt mindenhol elérhető Magyarországon, hiába szerettek volna rá sokan előfizetni.

Ezzel talán még nem is lett volna baj, de a DIGI nem engedte, hogy a saját csatornái bekerüljenek a konkurens szolgáltatókhoz. Így jutottunk el oda, hogy rengeteg drukkernek, aki követte az angol bajnokságot illegális internetes streameken tudta csak megnézni a mérkőzéseket.

Most a DIGI sportcsatornák megszűnésével változik a Premier League közvetítések megszokott rendje. A TV2 csoport együttműködve a Network4 csoporttal fogja adni majd az angol meccseket.

A szombati napokon mindhárom meccssávból egy-egy mérkőzést, a vasárnapi kínálatból pedig minimum egy találkozót hétről-hétre a Spíler TV-n láthatnak majd a nézők. A TV2 Play Premium platformon elérhető, televíziós előfizetéshez kötött Spíler Extrán minden közvetítés és háttérműsor visszanézhető lesz és akár több mérkőzés párhuzamosan követhető.

Közben a Match4 és a testvércsatornája, az Arena4 heti két-három mérkőzést közvetít élőben a Premier League-ből. A bemutatkozó hétvégén műsorra kerül például az Arsenal-Crystal Palace nyitómeccs, valamint a Newcastle és a Manchester United bajnoki startja is.

Tehát ma este már rengetegen kapcsolhatnak oda Magyarország legújabb sportcsatornájára, akik ki vannak éhezve egy kis angol focira.

A Network4 csoport televíziója a Vodafone, a Digi, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-Telecom, a PickUp és az Invinetwork kínálatában lesz elérhető. A csatornán lesznek láthatóak a Ligue 1 mérkőzései, valamint a Nascar futamai. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás