promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világszenzáció: erről a Magyarországon készült videóról beszél most a fél világ, megdöbbentő látványban lehet részed
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon meglepő dolog történt.

A fél világ Magyarországra figyel ebben a pár napban, vagyis a világnak az a fele, amely bizony szereti az autóversenyzést, így pedig a Forma-1-et is. A héten rendezik ugyanis a Hungaroringen a magyar nagydíjat. És a tegnapi napig minden úgy is történt, ahogy korábban, semmiféle közjáték nem zavarte meg a pályán a pilóták szabadedzését. De tegnap valami óriási különlegesség történt.

Amúgy ma voltak az időmérők, és itt is meglepetés született, ugyanis George Russel a Ferrarikat maga mögé utasítva szerezte meg a polepozíciót, ő végzett tehát az élen az időmérőn. Verstappennek és Hamiltonnak is gondjai akadtak.

De mégis mi történt a tegnapi nap folyamán, ami azonnal világszenzáció lett, és azonnal bekerült a hírekbe, a nagyon színes hírek sávjába?

A Hungaroringen egy vadnyúl jelent meg, és olyan sprintet nyomott le, hogy az élő adás közben, amikor beadták a képet a kommentátoroknak, szinte elkezdték ők is kommentálni a nyúl futását. A videó végén a nyúl még pacekban befutott a pályára is, addig ugyanis csupán a pálya mellett párhuzamosan futó füves részt használta.

Íme az elképesztő felvétel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás