promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon sokan fogadtak erre a meccsre Tippmixen - 347 millió forintot nyertek a magyarok
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon jól járt, aki fogadott a Ferencváros győzelmére, vagy a továbbjutására.

A Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában őrülten nagy nyomás alatt volt a Ferencváros csapata, mivel hazai pályán 2-1-re kikapott a Slovan Bratislavától, szóval hátrányból kellett kiharcolnia a továbbjutást, ráadásul Pozsonyban.

Végül Fradi igyekezett végig koncentrálni, hogy megmutatni, hogy itt ők a jobb csapat, így 4-1-re verték meg a Szlovákokat. Az eredmény itt is volt 2-1, de a magyar bajnok nem engedte ki a kezéből a győzelmet.

Sok hazai drukker látogatott ki a mérkőzésre, de nem volt semmilyen balhé az erős rendőri jelenlétnek köszönhetően. Az összecsapásról ide kattintva találjátok a fotógalériánkat.

A fogadóirodák annyira nem bíztak a Ferencváros továbbjutásában a magyar csapat hátránya miatt. A Tippmix például csaknem háromszoros pénzt fizetett arra, aki megrakta azt, hogy a zöld-fehérek menetelnek tovább a Bajnokok Ligájában. (Őszintén bevallom, hogy ez annyira csábító volt, hogy még én is tettem rá pénzt.) Ezt közel 40 ezren tippelték meg helyesen.

A Szerencsejáték Zrt. arról számolt be, hogy mérkőzéshez kapcsolódóan több mint 823 ezer egységnyi fogadás érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón. 347 millió forintot is meghaladó nyeremény került azokhoz, akik bíztak a Fradiban.

A 70. percben született Slovan-gólt majdnem 50 ezer tippelő találta el, a „Mindkét csapat szerez gólt” soron – 1,70-es oddsért, míg a „Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5” opciónál a beérkezett fogadások 97 százaléka bízott abban, hogy gólváltás mellett legalább három találat lesz a mérkőzésen – 2,18-as szorzóért.

Érdekesség, hogy ismét érkezetek helyes tippek a „Pontos végeredmény” piacra is, itt az „FTC 4:1” kimenetelhez 45,00-s szorzó társult, míg Dibuszék legalább kétgólos sikerére is több mint 10 ezer jó tipp futott be a „Hendikep 1:0” fogadási soron – 4,05-ös oddsért. A legalább háromgólos Fradi-sikerben bízók 8,75-ös oddsnak örülhettek a „Hendikep 2:0”-s lehetőségnél a vendég kimenetelt választva.

A magyar bajnok a továbbjutásával már mindenképpen csoportkörös lesz valamelyik európai kupasorozatban, legrosszabb esetben a Konferencia-ligában, míg a BL-selejtező harmadik körében az azeri Qarabag vár rá. Meglátjuk, hogy itt is ilyen bátrak lesznek-e a fogadók.

A szakértők úgy látják, hogy a Ferencváros képes lesz túljutni az azeri labdarúgócsapaton. Először még a Puskás Akadémiával kell összecsapnia a Fradinak vasárnap. Itt persze a Fradira van a kevesebb szorzó, míg a Puskás Akadémiára több mint négyszeres.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás