promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt nem akartad látni: olyan pocakot eresztett a brazil Ronaldo, hogy mi szégyelljük magunkat helyette
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori sztárfocista alighanem túlszárnyalta az eddigi 117 kilós csúcstömegét.

Amikor még nem létezett Cristiano Ronaldo, akkor a brazil Ronaldo Luís Nazário de Lima volt az egyik leghíresebb focista, az „igazi” Ronaldo. A Barcelona, az Inter, a Real Madrid és a Milan keretében is szolgált, és háromszor lett az Év játékosa, valamint kétszer nyerte el az Aranylabdát.

A kiváló exsportoló ma már elsősorban üzletember, de még mindig csak 45 éves, éppen ezért elkeserítő, hogy mennyire nem vigyáz a formájára. A napokban a Földközi-tengeren, Formentera szigeténél kapták lencsevégre, ahol a családja és barátai társaságában hajókázott.

A hajdan Fenoménnak becézett Ronaldo gyakran megjelent a fedélzeten, és mivel csak egy rövidnadrágot viselt, világosan látni lehetett, hogy mennyire elengedte magát. Az arca is sokkal kerekebb a megszokottnál, de a pocakja egyszerűen letaglózó, egy vietnámi csüngőhasú sertésnek is becsületére válhatna.

A bulvárlapok emlékeztettek is arra, hogy már a profi pályafutása alatt is állandó súlyproblémákkal küszködött, most viszont, hogy nincs szigorú diétára fogva, elszabadultak rajta a kilók.

Fotók: Profimedia

Ronaldo háromszor vált el, jelenleg azonban nem házas, hanem a nála 13 évvel fiatalabb Celina Locks a barátnője. A szőke szépség modellként keresi a kenyerét, és tavaly tudatta az örömhírt, miszerint babát vár párjától, akinek ehhez a lefagyasztott spermáját használták fel.

A Daily Star című lap szerint a 183 centi magas focista eddig 117 kilósan mondhatta magát a legnehezebbnek, de ezt a súlyt most szemmel láthatólag sikerült túlszárnyalnia. A magánélet egyéb területein sem fogja vissza magát, 2008-ban azonban csúnya és megalázó pofonba szaladt bele.

Az utcán csípett fel három prostituáltat, akikkel rögtön egy motelbe kocsikázott. A szobában aztán kiderült, hogy a hölgyek valójában férfiak, aminek Ronaldo természetesen nem örült, különösen azután, hogy az átverői komoly pénzt akartak kicsikarni belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás