promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokan örültek a DIGI Sport megszűnésének, de még nem lélegezhetnek fel az angol foci szerelmesei
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Premier League közvetítéseit ismét elkezdik felszabdalni, és a Spíler TV mellé beszáll a közvetítésbe a Network4.

A DIGI Sport elég sokáig tolt ki rengeteg drukkerrel. Ugyebár volt idő, amikor kizárólagosan ők birtokolták a világ egyik legnépszerűbb bajnokságának, a Premier League-nek a jogait, majd a Spílerrel közösen vállalták be a közvetítést. Ezzel nem is lett volna baj, csak a DIGI Sport nem volt mindenhol elérhető, és nem is engedték meg a többi szolgáltatónak, hogy a csatornát betegyék a kínálatukba.

Szóval nem amiatt örült sok drukker a csatorna megszűnése után, mert a DIGI Sport színvonala nem volt kielégítő, hanem azért, mert sokak számára elérhetetlen volt a szolgáltatás, így a legtöbb meccset nem láthatták az angol bajnokságból.

Most a DIGI sportcsatornák megszűnésével változik a Premier League közvetítések megszokott rendje. A TV2 csoport együttműködve a Network4 csoporttal fogja adni majd az angol meccseket.

A szombati napokon mindhárom meccssávból egy-egy mérkőzést, a vasárnapi kínálatból pedig minimum egy találkozót hétről-hétre a Spíler TV-n láthatnak majd a nézők. A TV2 Play Premium platformon elérhető, televíziós előfizetéshez kötött Spíler Extrán minden közvetítés és háttérműsor visszanézhető lesz és akár több mérkőzés párhuzamosan követhető.

Közben a Match4 és a testvércsatornája, az Arena4 heti két-három mérkőzést közvetít élőben a Premier League-ből. A bemutatkozó hétvégén műsorra kerül például az Arsenal-Crystal Palace nyitómeccs, valamint a Newcastle és a Manchester United bajnoki startja is.

A hétvégi mérkőzések többsége a Match4-en kerül képernyőre, a fordulók hétfő esti összecsapásait pedig az Arena4-en láthatják az angol futball rajongói.

Viszont lehet így is sokan le fognak maradni pár mérkőzésről, mivel a Match4 augusztus 5-től még csak a DIGI és az Invitel kínálatában szerepel.

A Network4 hozzátette, hogy folyamatos tárgyalások zajlanak a többi szolgáltatóval, akikkel remélhetőleg sikerül megállapodni. Szóval a Premier League szerelmesei még nem lélegezhetnek fel teljesen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás