promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyen félrement Meghan Markle, már az egész világ tud arról, hogy mi történt Wimbledonban
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem midnennapi jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők Wimbledonban.

Valószínűleg ritkán történik meg ilyen nyilvánosan, Meghan Markle-nek pedig azzal sincs szerencséje, hogy ki volt az incidens elszenvedője, hiszen neki van egy elég jókora kulcsa a nyilvánossághoz. Wimbledonban éppen tartanak a világ leghíresebb teniszmérkőzései, az pedig már régi hagyomány, hogy a brit királyi család tagjai kilátogatnak az összecsapásokra. Az ELLE most arról számolt be, hogy Meghan Markle kínos helyzetbe keveredett a nyilvánosság előtt.

Mégis mi történt pontosan?

Meghan Markle a legendás Serena Williams egyik mérkőzésére látogatott ki (akivel tudva levő, hogy nagyon jó viszonyban van), amikor megtörtént a kínos szituáció. Sally Jones újságíró ugyanis a mérkőzést nézte, és közben kattintgatott is fotókat, amikor az egyik váratlan pillanatban odalépett hozzá Meghan Markle egyik biztonsági embere, hogy hagyja abba a fotózást. Később az is kiderült, hogy Meghan tévesen azt feltételezte, hogy róla készít fényképeket az újságíró.

Ám, mint később kiderül, tévedett.

Sally Jones később egy cikkben is beszámolt arról, hogy mi történt vele Wimbledonban, ő az írásban Meghan Markle kontrollmániájáról értekezik az eset kapcsán.

Wimbledon amúgy nemcsak Meghan miatt került be a hírekbe a királyi családdal kapcsolatban, hiszen Vilmos és Katalin fia, György herceg ismét elvitte a showt a nézőtéren, amelyről szenzációs videó is készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás