promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett olimpiai ezüstérmes úszónk első gyermeke
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas az öröm a sportembernél! Felesége világra hozta első gyermeküket.

Kicsattannak a boldogságtól Cseh Laciék! Kedvesével, Cseh Diánával 2015 óta élnek boldog házasságban, szerelmük gyümölcsét pedig tegnaptól már a kezükben is tarthatják. 2022.07.12-én megérkezett hozzájuk kislányuk, Cseh Nalani. Az újszülött híre felrobbantotta az internetet, Laci a jó hírt közösségi oldalán közölte.

A 36 éves Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, 112 alkalommal magyar bajnok úszó legendánk élete innentől teljesen a feje tetejére áll, a lehető legjobb értelemben. Ideje volt már a csöppség érkezésének, hiszen Laciék már nagyon régóta tervezgették a gyermekvállalást, azonban elég sok problémába ütköztek, hét éven át sikertelenül próbálkoztak. Erről egy korábbi interjúban, Polgár Tündének meséltek – írta a Blikk.

Arról korábban már értesülhettünk, hogy Cseh László tavaly visszavonult az úszástól, és teljes mértékben a családjára koncentrál. Ez úgy néz ki meg is hozta a hőn áhított eredményt, az élet végre megajándékozta egy gyermekkel. A Nalani egyébként egy hawaii eredetű női keresztnév, ami a nyugodt égbolt jelentéssel bír. Ritka női név, amit születendő gyermeküknek már korán kiválasztottak a leendő szülők. Joggal gondolhatjuk, hogy Nalani vízi csemete lesz, ám a büszke apuka biztos nem bánja, ha lánya mondjuk másban lesz tehetséges. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás