promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes videó: kigyúrt férfiak közé keveredett egy nő, mindet lenyomta a profi technikájával - felvétel is készült a szkandervilágbajnok elképesztő meccseiről
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő videó.

Amerikában, Miamiban található egy úgynevezett Muscle Beach, ahol egy gigantikus szabadtéri gyúróterep található, szóval aki erre jár, az szinte biztos, hogy izmos lányok és fiúk garmadájával fog találkozni. Talán első blikkre meglepő is lesz számára a helyszín. De most nem is a hely az érdekes, hanem egy esemény, amely felborította a hétköznapok folyását. Történt ugyanis, hogy egy orosz nő, Irina Gladkaja, aki polgári foglalkozását tekintve jogász, lement a férfiak közé, hogy kihívja őket szaknderezni.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Irina egy szkandervilágbajnok.

Irinának komoly sportolói múltja van, szkanderezni már tinikorában kezdett, később Szlovákiában világbajnokságot is nyert, most pedig egy elképesztő kihívás keretében kihívta a férfiakat is, hogy megmérkőzzön velük. Az orosz nő éppen Floridában nyaralt, így simán belement a játékba, amelyről később videó is felkerült a legnagyobb közösségi videómegosztó szájtra, a Youtube-re.

A felvételekből az is kiderül, hogy egyáltalán nem a nyers izmoerő a lényeg egy ilyen összecsapás során, sokkal fontosabb a technika. Irina mindenkit lenyomott.

(via Player.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás