promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig volt hangja az Eurosport kommentátorának – végig betegen közvetített
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Djokovic és Sinner nagy meccset játszott, amit az Eurosport kommentátora rekedten tudott csak közvetíteni.

Az elődöntőbe jutás volt a tét Wimledonban, és Novak Djokovic valamint Jannik Sinner őrületesen nagy mérkőzést játszott egymással. A szerb klasszisnak nem volt könnyű dolga, mivel Sinner megnyerte az első két szettet 7-5, 6-2-re.

Itt mindenki érezte, hogy a torna címvédője akár még ki is eshet, de Novak Djokovic összekapta magát, és a játéka is egyre magabiztosabbá vált.

A szerb szervái egyre jobban feljavultak, és ez ellen már Sinnernek se volt ellenszere. Végül Djokovic öt játszmában győzött a negyeddöntőben. Az elődöntőben vagy David Goffin, vagy Cameron Norrie lesz a hússzoros Grand Slam-tornagyőztes ellenfele.

Akik végignézték Djokovic és Sinner csatáját, ők egy nagyon jó meccset kaptak, és közben sajnálhatták Szabó Gábort. Az Eurosport kommentátorának nagyon rekedt volt a hangja, és így kellett végigközvetítenie a 3 óra 39 perces összecsapást.

„Szabó Gábornak jobbulást, de szerintem ilyen állapotban nem kellene közvetítenie”

- írta az egyik kommentelő.

Ide kattintva kaphatunk is egy kis ízelítőt a videó végén, hogy milyen volt az Eurosport kommentátorának a hangja, aki helyett nagyon úgy néz ki, hogy nem tudott senki sem beugrani.

Szabó Gábornak ráadásul ott kellett maradnia a stúdióban, mivel még cikkünk írásakor a Marie Bouzkova - Ons Jabeur női egyest közvetíti.

Persze volt olyan is, aki inkább kiakadt emiatt a csatornára:

„Eurosport 2! Hogy lehetetett engedni ilyen hanggal közvetíteni ezt a mérkőzést, valami borzasztó volt. Tönkretette az élményt! Szégyen a csatornára nézve!”

Érdekesség, hogy Szabó Gábor hangja elég sokat javult a női egyes meccsre. Lehetett bevetették a mézes teát, vagy valami hasonló csodafegyvert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás