promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyiban, melltartóban sem félnek villogni a teniszező csajok – idén is van mit nézni Wimbledonban
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elképesztő külső megtévesztő, hiszen eredmény is van a lányok mögött.

A wimbledoni tenisztorna a sportág legrégebbi, legpatinásabb bajnoksága, amelyet immár 135. alkalommal rendeznek meg Londonban. A meccsek július 10-ig zajlanak, de az esélyesek helyett mi inkább olyan női játékosokat mutatunk be, akik a közösségi oldalakon szereplő fotóik alapján egyértelműen győzelmet érdemelnének.

Közéjük tartozik például az olasz Camila Giorgi, aki leginkább egy Baukó Évába oltott Blake Lively-nak tűnik a külleme alapján. A 30 éves szépség egyébként nemcsak azért szerepel Wimbledonban, hogy kilegyen a létszám, hiszen 2018-ban egészen a negyeddöntőig menetelt itt. Serena Williams ütötte ki, szóval egyáltalán nem kellett szégyenkeznie.

Camila tavaly karácsony táján egészen pikáns képsorozattal jelentkezett az Instagramon, izgató fehérneműkbe bújva mutatta meg kisportolt alakját. Néhány követője meg is rótta ezért, szerintük a teniszezőnek nincs szüksége arra, hogy így turbózza fel az önbecsülését.

Elképesztően néz ki a 24 éves Paula Badosa is, aki az Emily Blunt-típusú hölgyekért rajongóknak jöhet be. Igazi világpolgár, hiszen New Yorkban született, viszont az Egyesült Arab Emírségekben lakik, miközben spanyol színekben versenyez.

Nem is akárhogy, ugyanis junior Grand Slam-tornagyőztes, de már felnőtt versenyen is sikerült elmasíroznia a negyeddöntőig. A szépséges Paula nem retten meg attól, ha egy kicsit neki kell vetkőznie, a zöld bikini például meglehetősen jól mutat rajta.

Végezetül emeljük ki Julija Putyincevát, akinek a szerencsétlen neve ellenére az a szerencséje, hogy – bár orosz születésű – 2012 óta Kazahsztán színeiben futkos a labdák után, így a mostani háborús szankciók nem érintik.

A 27 esztendős Julija szintén nem piskóta, hiszen már juniorként is elődöntős tudott lenni Wimbledonban, míg a Grand Slam-tornákon eddig a negyeddöntő számára a csúcs. A teniszt a Szpartak Moszkvánál kezdte, ma azonban már a napfényes Floridában él, ahol gyakran nyílik alkalma könnyű, szellős ruhákba öltözni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás