promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dermesztő pillanatok: a mentő vitte el a bírót a budapesti vizes vb-n
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben a boldogabb pillanatokhoz hozzátartozik, hogy Magyarország könnyen győzte le Argentínát női vízilabdában.

Vasárnap a budapesti vizes vb-n a magyar női vízilabda-válogatott a papírformának megfelelően 23-6-ra legyőzte az argentin csapatot a negyeddöntőbe jutásért rendezett találkozón. Bíró Attila olimpiai bronzérmes együttese kedden az ausztrálokkal játszik a négy közé kerülésért, ami azért jóval nehezebb lesz.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya hozzá is tette, hogy egy igazán kemény fizikai csatára kell majd ott készülni. Izgalmak lesznek bőven, szóval megéri majd bekapcsolni az M4 Sportot, ami 21 órától közvetíti a találkozót.

Nőz kézilabdában a spanyol válogatott 14-1-re legyőzte a kazah csapatot, szóval nem ez okozta az izgalmakat a mérkőzésen, hanem az, hogy a játékvezető, Harvey Hinds leesett a bírói pulpitusról.

A waterpolo.hu beszámolója szerint valószínűleg a hőség miatt lehetett rosszul. Az esés közben a lába is megsérült, így a mentőknek hordágyon kellett őt elszállítani. A mérkőzést meg kellett szakítani, de aztán a tartalék játékvezető átvette Hinds helyét.

Nem ez volt az egyetlen hátborzongató pillanat a budapesti vizes vb-n. Néhány nappal ezelőtt Anita Alvarez sajnos rosszul lett, majd gyakorlata végén a vízben elvesztette az eszméletét. A 25 éves amerikai szinkronúszót az edzője, Andrea Fuentes mentette ki, aki azonnal érezte, hogy baj van.

Ez az eset nem nálunk történt meg először, mivel Anita Alvarez Barcelonában is elvesztette az eszméletet pont tavaly.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás