Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dermesztő pillanatok: a mentő vitte el a bírót a budapesti vizes vb-n

Dermesztő pillanatok: a mentő vitte el a bírót a budapesti vizes vb-n

Sport & Szabadidő

Dermesztő pillanatok: a mentő vitte el a bírót a budapesti vizes vb-n

Sport & Szabadidő

BTP 13:33

Közben a boldogabb pillanatokhoz hozzátartozik, hogy Magyarország könnyen győzte le Argentínát női vízilabdában.

Vasárnap a budapesti vizes vb-n a magyar női vízilabda-válogatott a papírformának megfelelően 23-6-ra legyőzte az argentin csapatot a negyeddöntőbe jutásért rendezett találkozón. Bíró Attila olimpiai bronzérmes együttese kedden az ausztrálokkal játszik a négy közé kerülésért, ami azért jóval nehezebb lesz.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya hozzá is tette, hogy egy igazán kemény fizikai csatára kell majd ott készülni. Izgalmak lesznek bőven, szóval megéri majd bekapcsolni az M4 Sportot, ami 21 órától közvetíti a találkozót.

Nőz kézilabdában a spanyol válogatott 14-1-re legyőzte a kazah csapatot, szóval nem ez okozta az izgalmakat a mérkőzésen, hanem az, hogy a játékvezető, Harvey Hinds leesett a bírói pulpitusról.

A waterpolo.hu beszámolója szerint valószínűleg a hőség miatt lehetett rosszul. Az esés közben a lába is megsérült, így a mentőknek hordágyon kellett őt elszállítani. A mérkőzést meg kellett szakítani, de aztán a tartalék játékvezető átvette Hinds helyét.

Nem ez volt az egyetlen hátborzongató pillanat a budapesti vizes vb-n. Néhány nappal ezelőtt Anita Alvarez sajnos rosszul lett, majd gyakorlata végén a vízben elvesztette az eszméletét. A 25 éves amerikai szinkronúszót az edzője, Andrea Fuentes mentette ki, aki azonnal érezte, hogy baj van.

Ez az eset nem nálunk történt meg először, mivel Anita Alvarez Barcelonában is elvesztette az eszméletet pont tavaly.

Borítókép: Profimedia