promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angol-magyar 0-4: itt egy elképesztő videó, amit nem láthattál még a szenzációs magyar győzelemről
Borítókép:  ©Darren Staples/CSM via ZUMA Press Wire/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fényes győzelmet aratott Magyarország Anglia nemzeti csapata felett, az internet magyar része azóta sem tud betellni.

Magyarország a Nemzetek Ligája csoportkörének negyedik fordulójában olyan győzelmet aratott Angliában, angol földön az angolok ellen, amihez hasonló csak 1953-ban történt, amikor az Aranycsapat zseniális játékkal 6:3-as arányban aratott győzelmet az angol nemzeti tizenegy felett. Akkor ez történelmi tettnek számított, ugyanis Angliát még senki nem győzte le hazai pályán.

A történelem pedig bizony jó omen néhanapján.

Az angolok pedig 4-0-ra még sosem kaptak ki hazai pályán, így ez a győzelem újfent egy történelmi győzelem Magarország számára. Sőt, 94 éve nem kapott ekkora versét hazai pályán Anglia válogatottja. Az internetre feltöltött kontentekből szinte Dunát lehetne rekeszteni, a győzelemittas videókból pedig akár tengereket is. Ráadásul a válogatott annyira jól tartja magát ezzel a győzelemmel a csoportban, hogy vezetjük is azt.

Az angol sajtót amúgy nagyon érzékenyen reagált a vereségre, Magyarországon viszont még napokig a győzelemről fognak beszélni az emberek. Nemrégiben pedig egy olyan videó látott napvilágot a tegnapi mérkőzésről a magyarok öltözőjéből, amelyet nagyon kevesen láthattak.

Íme az elképesztő ünneplés képei:

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás