Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Úgy néz ki, őrült a sztárfocista: újabb nyolc nő megerőszakolásával vádolják

Úgy néz ki, őrült a sztárfocista: újabb nyolc nő megerőszakolásával vádolják

Sport & Szabadidő

Úgy néz ki, őrült a sztárfocista: újabb nyolc nő megerőszakolásával vádolják

Sport & Szabadidő

BTP 08:08

Korábban négyrendbeli szexuális erőszakkal vádolták a Manchester City focistáját.

Tavaly augusztusban tartóztatták le Benjamin Mendyt, a Manchester City labdarúgóját, akit négyrendbeli szexuális zaklatással vádoltak meg. Állítólag a világbajnok védő 2020 októbere és 2021 augusztusa között három, 16 éven felüli fiatal sérelmére követett el erőszakot, illetve szexuális zaklatást.

A Manchester Citynek nagy érvágás volt a botrány, mivel több mint 50 millió fontot fizettek ki anno Mendy játékjogáért a Monaco csapatának. Igyekeztek kimaradni az ügyből, és Premier League bajnoka csak annyit tehetett, hogy nem engedte pályára lépni a franciát.

A jelenlegi állás szerint Mendy tárgyalására június 25-én kerülhet sor. A focistát óvadék ellenében januárban hazaengedték, de addig több mint 130 napot töltött előzetes letartóztatásban. Természetesen a védő nem hagyhatja el az otthonát, és még az útlevelét is érvénytelenítették.

Most komoly fordulatot vett az ügy, mivel a 27 éves férfit most nyolc rendbeli nemi erőszakkal, egy rendbeli szexuális zaklatással és egy nemi erőszak kísérletével vádolják – számolt be róla a BBC.

A vád szerint az összes bűncselekmény Mendy otthonában történt 2018 októbere és 2021 augusztusa között.

A sztárfocista 50 alkalommal lépett pályára a Premier League-ben, mielőtt vádat emeltek ellene. A csapattal három bajnoki címet és két Ligakupát nyert. A francia válogatottban tíz alkalommal lépett eddig pályára, és 2018-ban benne volt a világbajnoki keretben is.

Mendyt nem egyedül vádolják, mivel a 40 éves Louis Saha Matturie-t is várja a bíróság a tárgyalásra.

Borítókép: Profimedia