promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sportolnál, de az okostelefont sem tudod lerakni? Nem is baj!
Borítókép:  Pixabay.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nyár sokak kedvenc időszaka az évben. A kellemes idő, a késői sötétedés teret ad a sportolás lehetőségének. Elég felhúzni a futócipőt, vagy felülni a bicajra, és már indulhatunk is. Igen ám, napjainkban azonban nem sokan hagynák otthon az okostelefont, vagy egyéb digitális eszközeiket sem. A jó hír, hogy nem is kell. Sőt, kifejezetten a hasznunkra lehetnek ezek a kütyük. Ebben a bejegyzésben elmondjuk, hogyan.

Itt a nyár, sportra fel!

Léteznek tipikus nyári-, illetve téli sportok. Habár sokan az extrém időjárást, a hóesést és a kicsit hidegebb időt szeretik, valószínűleg a többség még mindig inkább nyáron mozdul ki. Szinte bármi szóba jöhet: a futás, a kerékpározás, vagy akár a szabadtéri jóga különösen népszerű tevékenység, de a különböző vízi sportok is nagy érdeklődésnek örvendenek. Az biztos, hogy többféle módon is feldobhatjuk a mozgást, hogy ne vesszen el a kezdeti lelkesedés.

Digitális megoldások sportolás közben

Amikor az ember nyáron sportol, több mindenre is érdemes odafigyelni. Idetartoznak olyan alapvető intézkedések, mint a megfelelő ruházat, a tűző nap elleni védelem, a hidratáció. 

Az okoseszközök használata ma már ezekben is segít. Amennyiben például olyan kiegészítőket is hordunk, mint egy okosóra vagy okoskarkötő, akkor a magas pulzusszámról is időben értesülhetünk.

Pixabay.com

Teljesítmény mérése, nyomon követése

Nem mondjuk, hogy egy kiadós wakeboardozáshoz feltétlenül vidd magaddal a telefonod, de remek alternatíva például az okosóra. Kerékpározás, futás során pedig manapság már kifejezetten hasznos, ha applikációkon keresztül követjük nyomon az eredményeinket. Új utakat fedezhetünk fel, menthetjük a megtett pályákat, és nem utolsósorban a teljesítményt, előrehaladást.

Okostelefon kiegészítők és telefontokok

Az okostelefon kiegészítők világában tehát egyre több a lehetőség. Hasznodra lehet például egy kerékpárvázra szerelhető táska, amelyben tárolhatod akár a telefonodat is. A GPS navigáció pedig tekerés közben is kényelmesen, illetve biztonságosan használható. Futás közben pedig láthatjuk, éppen hol tartunk, milyen gyorsan haladunk, és persze hallgathatjuk a kedvenc motivációs zenéinket.

A fülhallgatók mellett powerbankek, tokok, nyakpántok és egyéb eszközök is elérhetőek. Képzeljük el, ha egy távoli terepre megyünk kocogni, túrázni, tájakat felfedezni, és lemerül a telefon, mikor éppen képeket csinálnánk. Ugye milyen kellemetlen? Ilyenkor nem árt, ha van nálunk egy powerbank, és fel tudjuk tölteni. Sport közben pedig folyamatosan fogni sem kell a telefont, ha egy kényelmes tokban tároljuk. Amennyiben pedig kajak-kenuzni megyünk, szinte kötelező egy vízálló telefontok. Manapság már rengeteg variációban, dizájnnal és stílussal találhatunk tokot is, így a megnyerő külső is garantált. 

Pixabay.com

Készítsd fel telefonod a nyári szezonra!

Nehéz indokot találni rá, hogy jó időben valaki miért ne álljon neki sportolni. Főként 2022-ben, amikor a technológia is ilyen mértékben megkönnyíti a lehetőségeinket. Elég beszerezni egy-egy hasznos eszközt, hogy gondtalanul, produktívan teljenek a szabadtéri programok. Érdemes előre átgondolni, mit is fogunk csinálni, és ahhoz milyen kiegészítőket érdemes beszerezni, melyik applikációkat ajánlott letölteni. 

Az Etuo.hu Magyarország egyik vezető okostelefon kiegészítőket áruló online szakáruháza, ahol szinte bármilyen nyári sporthoz találhatunk hasznos kelléket. Több ezer telefontok, minőségi tartozékok, vezeték nélküli fül- és fejhallgató, powerbankek egyaránt a széles kínálat részét képezik. Ellenőrzött termékek, garanciával, jó ár-érték arányban vásárolhatók. Kérdés esetén vedd fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal, és szívesen segítünk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás