promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor nem tudott dönteni – közben egy különleges embert is az egekig emelt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nehéz megmondani, hogy Magyarország miniszterelnöke kinek szurkolt.

A bajnok Ferencváros nyerte a labdarúgó MOL Magyar Kupa 2021/22-es kiírását, mivel szerdán 3:0-ra legyőzte a Paks csapatát a Puskás Arénában rendezett döntőben.

A hangulat igazán különleges volt, mivel a mérkőzést közel 40 ezer szurkoló tekintette meg. Állítólag ennyien 1955 óta nem voltak a kupadöntőn. Magyar játékos nem talált a kapuba – az első találatot a norvég Kristoffer Zachariassen szerezte, majd az elefántcsontparti Franck Boli lőtt kettőt.

Boli mind a két gólja mesterien lett befejezve, de az elsőre kapta fel a fejét mindenki. Több szurkoló is hihetetlennek tartotta, hogy ez a gól a Magyar Kupában esett, mert nem igazán szoktak hozzá az ilyen befejezésekhez.

A Fradi győzelmével eldőlt, hogy Paks nem szerepelhet európai kupaporondon, mivel így a bajnokságban negyedik MOL Fehérvár FC szerepelhet majd a Konferencia-liga selejtezőjében. A Vidi pont a Paks ellen játssza a következő mérkőzést, de gyakorlatilag tét nélkül.

Orbán Viktor is posztolt a Magyar Kupa miatt, és megpróbált abszolút elegáns lenni. Gratulált a Fradinak, de szerinte a nagy király a másik oldalon volt.

Bognár György neve most alapból megjelent a sajtóban, mivel sportigazgató lehet a jelenleg a bennmaradásért küzdő MTK-nál. Ezt tegnap meg is erősítette.

„A hír igaz, tárgyaltam az MTK-val. Meghallgattam őket, beszéltünk. Nem írtam még alá szerződést, még nem dőlt el végelegesen ez a dolog”

– idézte a 24.hu a Paks vezetőedzőjét.

A Magyar Kupa megnyerésével a sorozatban negyedszer bajnok FTC hat év után tudott ismét duplázni a hazai sorozatokban, a 24. alkalommal elhódított trófea mellett pedig a győzelemért járó 100 millió forintnak is örülhetett. A Paks az ezüstéremért 50 millió forintot kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás