promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lewis Hamilton alaposan felkészül az amerikai versenyre – két csajjal látták távozni egy klubból
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit F1-es világbajnok szigorúan óvja a magánéletét, de most lelepleződött.

A Forma–1 hétszeres világbajnoka, a brit Lewis Hamilton úgy vágott neki az idei szezonnak, hogy megszerzi nyolcadik – a sportágban rekordot jelentő – egyéni trófeáját is. Aztán hamar kiderült, hogy az új szabályok szerint épített Mercedese fabatkát sem ér, és a 37 éves sztársportolónak ideiglenesen le kell mondania az álmairól.

Hamilton a magánéletben látszik vigasztalódni, legalábbis erre utal, hogy az F1 történetében először megrendezendő Miami Nagydíj előtt egy New York-i partin melegített be. A klubból aztán éjszaka két titokzatos lánnyal látták távozni, közösen beültek egy autóba, és elviharzottak.

Lehetne éppen találgatni, hogy hová mentek, de nincs sok értelme. A brit világbajnok szigorúan óvja a privát szféráját, lényegében azóta egyetlen barátnője sem vált ismertté, hogy 2015-ben szakított a nála 6 évvel idősebb énekes-színésznő Nicole Scherzingerrel.

Idén a szépséges Camila Kendrával boronálták össze Hamiltont, de mire többet megtudhattunk volna a kapcsolatukról, alighanem már ennek a viszonynak is befellegzett. A modell-influenszer kikövette az autóversenyzőt az Instagramon, ez pedig modern korunkban örök haragot jelent.

„A barátságuk idővel többé kezdett válni. De Camila mindvégig otthon maradt Coloradóban, bár kétségkívül romantikus érzéseket kezdett el táplálni Hamilton iránt”

– súgta meg egy bennfentes. Az autóversenyzők világjáró életmódja persze nem kedvez a tartós kapcsolatoknak, ezért nem csoda, hogy az idei szezonnyitó előtt, márciusban a világbajnok már ismét szingliként volt nyilvántartva. Jó partinak számít, a vagyonát ugyanis 190 millió fontra becsülik, de az igazi megtalálásához önmagában a pénz nem elég.

Camila Kendra / Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás