promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő a világhírű magyar sportoló szerelme – most tényleg rátalált a boldogság
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Babos Tímeának a tenisz volt az élete, de aztán megérkezett az életébe Zoltán.

Babos Tímea hatalmas sikereket tudott bezsebelni a női teniszben. Sajnos egyesben nem igazán ment neki, aztán nagyon ráerősített a párosra, ami később világhírűvé tette - ezt ugyebár az eredmények is tükrözik.

A magyar teniszező párosban háromszoros világbajnok, és négyszeres Grand Slam-tornagyőztes.

Babos Tímea anno még 2011-ben kezdte a profi karriert. Egyéniben három, párosban 24 WTA-tornát nyert meg. A lényeg persze ebben a sportágban a Grand Slam, ami a csúcsok csúcsa. A teniszező Instagramon is kiemelt helyen írta le, hogy négyszeres GS-győztes.

A Grand Slam-tornákon legjobb eredményét párosban a 2018-as Australian Open, a 2019-es Roland Garros, a 2020-as Australian Open, valamint a 2020-as Roland Garros megnyerésével érte el.

Wimledonban kétszer, a US Openen egyszer volt döntős párosban, de ezeken a helyszíneken sajnos nem tudott nyerni.

A tenisz nagy szerelme Tímeának, de mindig kérdés volt, hogy mikor talál rá az igazi szerelem, aki ki tudja egészíteni őt. Aztán megérkezett Német Zoltán, akiben a teniszező nagyon is beleszeretett.

Timi még anno február 25-én mutatott egy fotót, amin egy évesek voltak. Akkor nem győzött hálát mondani azért, hogy a párja ennyire boldoggá teszi őt.

A helyzet azóta nem változott, és Babos Tímea talán csak még szerelmesebb lett.

„Nem számít, hogy merre megyünk, a lényeg hogy EGYÜTT legyünk!”

- írta most a friss képéhez a világhírű sportoló.

Németh Zoltán kosárlabda- és focicsapatnál dolgozott erőnléti edzőként, szóval nem ismeretlen a sportéletben. Így ismerkedett meg később Babos Tímeával is. Állítólag Timi párját meg tudta fogni a tenisz világa, és szenvedélyes amatőr játékos vált belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás