promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
F1: Lewis Hamilton padlón van, és így akarja felpörgetni magát – lélegzetelállító videó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze az nem elég, ha ő tiszta fejjel versenyez, a Mercedesnek is össze kellene kapnia magát.

Már a tesztek során látni lehetett, hogy a Mercedes nem tudta elkapni a fonalat, így Hamilton se tudja kihozni magából a maximumot a Forma-1-ben.

Úgy néz ki eljött a Ferrari szurkolók idénye. A pilótájuk, Charles Leclerc jelenleg 45 ponttal vezeti a versenyzői bajnokságot. A második Carlos Sainz 33 ponttal, aki szintén a Ferrari pilótája, majd csak ezután jön a Red Bullos címvédő Max Verstappen.

Lewis Hamilton jelenleg csak ötödik 16 ponttal, és még a csapattársa George Russel is megelőzi a sorban – neki 22 pontja van.

A hétszeres Formula–1-es világbajnok az Instagramon számolt be róla nem olyan rég, hogy mentálisan nincsen a topon az utóbbi időn. Hamiltont úgy néz ki megviselik azok a dolgok, amik a világban történnek, és abszolút nehéz lehetett azt is feldolgoznia, hogy az előző szezonban az utolsó körben maradt le a nyolcadik vb-címéről.

Tudja, hogy kemény lesz ez az év, de harcolni akar tovább. A helyzetet az se könnyíti meg, hogy úgy néz ki a Mercedes autója csak a harmadik legerősebb a szezonban.

„Az egyik legjobb napon volt. Ez ideális módja egy vasárnap eltöltésének. Néhány éve már ejtőernyőztem, de a járvány miatt nem tudtam elmenni. 10 ugrásom volt, minden alkalommal tanultam valami újat. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kitisztítsam az elmémet, az felfrissüljön és újra az előttem álló hétre tudjak összpontosítani”

- írta a lélegzetelállító videójához Hamilton, aki úgy néz ki, hogy ejtőernyőzéssel akarta felpörgetni magát.

A Forma-1 következő futama most hétvégén lesz Ausztráliában.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás