Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
Kikandikált a mellbimbója a ruha alól a csinos francia jégtáncosnőnek – 18+ videó

Kikandikált a mellbimbója a ruha alól a csinos francia jégtáncosnőnek – 18+ videó

Sport & Szabadidő

Kikandikált a mellbimbója a ruha alól a csinos francia jégtáncosnőnek – 18+ videó

Sport & Szabadidő

Promotions 13:52

A pekingi téli olimpián viszont felért a csúcsra a múltkori peches páros.

2018-ban még maszk nélkül nézhettük a dél-koreai Phjongcshangban rendezett téli olimpiai játékokat. Akkoriban nem az volt a szenzáció, ha egy nap a koronavírus-fertőzöttek számának emelkedése nélkül telt el, hanem ha valami rendkívüli történt a versenyszámokon.

Ilyen volt az is, amikor a francia jégtánc-páros rövid programja közben Gabriella Papadakis mellbimbója folyton kikandikált az átgondolatlanul szabott ruhája alól. A korcsolyázó hölgy persze a bemutató után sírva fakadt, már csak azért is, mert a helyszíni lassításban maga is végignézhette a bakit.

Az újságírókkal nem is állt szóba szégyenében, így partnerének, Guillaume Cizeronnak kellett válaszolnia a kényes kérdésekre. Ami pedig különösen kellemetlen volt: a ruha hibája miatt pontokat is vesztettek, így elúszott számukra egy kiugró eredmény elérésének lehetősége.

A sors négy évvel később, a mostani pekingi téli olimpián azonban igazságot szolgáltatott a peches párosnak. A franciák most is remekeltek, és mivel Gabriella ruháját is konzervatívabbra szabták, így már semmi sem akadályozta meg őket az aranyérem megszerzésében.

A többszörös világ- és Európa-bajnok kettős meggyőző fölénnyel, világrekord pontszámmal ért fel a csúcsra. A hölgy ruhája ezúttal alul nyújtott nagyobb betekintést, de ez a pontozásnál egyáltalán nem számít.

Borítókép: Profimedia