Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Liu Shaolin Sándor: "mentálisan és fizikailag is sokat szenvedtem az elmúlt négy évben"

Liu Shaolin Sándor: "mentálisan és fizikailag is sokat szenvedtem az elmúlt négy évben"

Sport & Szabadidő

Liu Shaolin Sándor: "mentálisan és fizikailag is sokat szenvedtem az elmúlt négy évben"

Sport & Szabadidő

D. Szilvi 10:10

Három percig lehetett olimpiai bajnok, majd kizárták. Most üzent!

Liu Shaolin Sándor rövid ideig aranyérmes lehetett a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres számában, de a videózás után végül kizárták, mert kétszer is szabálytalankodott.

A futam nem ment zökkenőmentesen, kétszer kellett elindítani, mivel az egyik korcsolyáról levált darabok kerültek a jégre. A második indítást jól vette Liu Shaolin Sándor, egy kisebb ütközést leszámítva, gyorsan az élre került, bár nagy csatát vívott kínai Zsen Ce-vejjel. Végül négy ezreddel gyorsabb volt.

De nem sokáig örülhetett, mert visszavonták az aranyérmét, és kizárták. A magyar csapat óvást nyújtott be, amit elutasítottak, így végül csak az öccsének sikerült érmet elhozni, Liu Shaoang harmadik lett, így bronzérmet nyert.

Liu Shaolin Sándor Instagramon reagált a történtekre, ahol gratulált a győzteseknek, majd megígérte, hogy tovább küzd az olimpiai bajnok címért négy év múlva.

„A nap, amikor majdnem olimpiai bajnok lettem. Edzettem, mentálisan és fizikailag is sokat szenvedtem az elmúlt négy évben vagy amióta 2005-ben elkezdtem korcsolyázni. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elérni az eredményt, amit mindannyian akartunk… Nehéz nap volt, beleadtam mindent, amit tudtam, nem tennék semmit se másként. A rövidpályás gyorskorcsolya gyönyörű sport, imádom. Gratulálok a barátomnak, Ren Ziweinek. A jövőben keményebben és okosabban fogok készülni. Szeretlek benneteket akkor is, ha olimpiai bajnok vagyok, de akkor is, ha nem. Szeretlek titeket, és folytatni fogom a harcot, csak szurkolnotok kell nekem. Szeretlek benneteket”

- zárta a szavait.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria