Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hosszú Katinka apja kitálalt: ezt gondolja lánya eljegyzéséről

Hosszú Katinka apja kitálalt: ezt gondolja lánya eljegyzéséről

Sport & Szabadidő

Hosszú Katinka apja kitálalt: ezt gondolja lánya eljegyzéséről

Sport & Szabadidő

Promotions 14:54

Úgy tűnik, hogy nemcsak Hosszú Katinka követőit, de az édesapját is meglepte az eljegyzés.

Január 23-án szinte bombaként robbant a hír, hogy Gelencsér Máté megkérte Hosszú Katinka kezét, aki természetesen boldogan mondott igent a férfinak, akivel már 2019 óta egy párt alkotnak. Világklasszis sportolónk éppen a nagy visszatérésével van elfoglalva, közben pedig ezerrel folytatja az edzéseket, ezért is lepődtek meg az emberek a lánykérés sokak szerint furcsa időzítésén – most pedig kiderült, hogy Hosszú Katinka édesapja is meglepődött valamin az eljegyzéssel kapcsolatban, hiába tudta már előre a nagy tervet.

„Persze, beavattak a fiatalok, de be kell vallanom, számomra is új volt, mi több meglepett, hogy a neten jelentették be. Megtették az első lépést azon az úton, hogy egyszer férj és feleség legyenek”

mondta Hosszú István.

Minden jel arra utal, hogy Hosszú Katinka és Gelencsér Máté nagyon jól érzik magukat együtt, ezért is oszthatták meg ilyen hamar a világgal a boldogságukat – bár sajnos még a pozitív hír ellenére is érkeztek elég negatív kommentek, hiszen egyesek máris azzal támadták be az úszónőt, hogy majd a jelenlegi párjának is az lesz a sorsa, mint Shane Tusupnak, akivel egykor még össze is házasodtak, de a válás állítólag nem volt éppenséggel zökkenőmentes.

Ettől függetlenül a visszajelzések alapján rengetegen örülnek Hosszú Katinkának, és ezzel láthatóan az édesapja is így van.

Borítókép: Profimedia