promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Babos Tímea nehéz döntésre jutott, a fél országot meglepte a kijelentésével
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Babos Tímea nem tehetett mást.​

Babos Tímea nemrég a közösségi oldalán jelentette be, hogy nem indul a januári Australian Openen. A világbajnok teniszező szerint a világ sokat változott a 2020-as Australian Open páros győzelmük óta, aztán idén Melbourne-ben kapott egy hatalmas, szinte feldolgozhatatlan pofont a párostársától, majd elkapta a koronavírust, és meg is sérült.

Bár 2022-ben még nagy visszatérésre készül, ez nem januárban fog megtörténni.

„Arra az elhatározásra jutottam, hogy a jövő évi Australian Opent X év után kihagyom, mert a karrieremben eljutottam arra a pontra, amikor a kereseti lehetőség és az esetleges dicsőség nem minden. Egyszerűen nem tudok azonosulni az ausztrál kormány Covid-intézkedéseivel, az esetleges karantén kötelezettséggel, ahogy a Covid táborok is elrettentenek. Őszintén mondom, hogy nem mennék nyugodt szívvel Ausztráliába, sem az egyéni kvalira, sem pedig a kedvenc páros Slamemre”

- írta a posztjában Tímea, aki sok sikert kívánt az Ausztráliába készülő versenyző társának, egyben megígérte a rajongóinak, hogy nem adja fel, továbbra is edzeni fog, és még 2022-ben vissza fog térni a pályára.

„Minden idegszálammal és akaratommal vetettem bele magam az edzésekbe pár hónappal ezelőtt, és elkezdtem visszatérni a versenytenisz világába. A gyengébb egyéni ranglista helyezésem és a páros sikereim miatt nyilvánvalóan dilemmák sorozata előtt állok a jövőben, de egy biztos, nem adom fel, mert tudom és hiszem, hogy több van bennem ennél”

- írta Babos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás